Survivorovi bude konkurovat Milionový ostrov

Survivorovi bude konkurovat Milionový ostrov | Fandíme seriálům
SBS6
Zobrazit další 1 obrázek
Million Dollar Island je další reality show, která pošle soutěžící zápolit do divočiny.

Před pár dny jsem měl radost z toho, že Survivor bude pokračovat 43. a 44. řadou. Vedle dalšího návratu klasiky se dočkáme na poli soutěží z pustých ostrovů také úplné novinky. Chystaný pořad se jmenuje Million Dollar Island a momentáněl vzniká hned několik mezinárodních verzí.

V soutěži je na pustý ostrov vyvezeno rovných sto soutěžících a celá hra trvá 50 dní. Při příjezdu na ostrov dostane každý hráč náramek v hodnotě deseti tisíc dolarů. Skrze různé soutěže lze náramky získávat nebo ztrácet. Když hráč opouští ostrov, tak se musí rozhodnout, kdo dostane jeho dosud nastřádané náramky.

Klíčovou roli mají hrát nejen hráčské schopnosti, ale také osobní vazby. Soutěžící musejí navazovat přátelství, ale také taktizovat. Aliance, budování důvěry i nejrůznější zrady budou mít svoji roli. Klíčovou roli úlohu také čistá vůle přežít. Produkce (jak je u podobných reality show zvykem) potom samozřejmě hovoří o „odvážném novém sociálním experimentu“.

Americkou verzi připravuje pro stanici NBC produkční společnost Studio Lambert, které vyrábí také reality show The Circle, tak snad odvede podobně zdařilou práci i na Million Dollar Island. Jako první byla natočena nizozemská verze pro stanici SBS6, která už zhruba týden běží (ukázka níže). Připravují se také britská verze a australská. Jakmile bude k dispozici nějaká z anglicky mluvených variant, určitě ji vyzkouším a dám vám vědět, jestli stojí za to.

Foto: SBS6

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu