Parallels: V nové sci-fi hrdinové záhadně zestárnou – trailer

Parallels: V nové sci-fi hrdinové záhadně zestárnou – trailer | Fandíme seriálům
Disney+
Zobrazit dalších 5 obrázků
Novinka ve stylu Dark nebo Stranger Things se představuje.

Jestli máte rádi seriály Dark nebo Stranger Things, zbystřete pozornost. Francouzská novinka Parallels (Parallèles) by vás mohla zaujmout.

Snímek se odehrává na francouzsko-švýcarském pomezí, nedaleko Ženevy. Skupinka středoškolských kamarádů žije úplně normální životy, dokud se jedné osudné noci vše nezmění. Mládežníci si uspořádají pohodový večírek, schyluje se dokonce k osudovému polibku. Experiment ženevského Velkého hadronového urychlovače částic ale všechno změní. Světla pohasnou, a když se opět rozsvítí, je v místnosti jen jeden z kamarádů. Když se postupně objevovat ti ostatní, jsou dospělí a ovládají nadlidské síly. Přátelé se společně snaží záhadě přijít na kloub a zároveň udržet pouta mezi sebou.

Zápletka zní docela fajn a určitě má potenciál. Má to jednu chybu. Seriál vzniká pro Disney+ a v traileru je to občas cítit. Série zjevně cílí primárně na mladší diváky, je disneyovsky „učesaná“ a také rozpočet nejspíš nebyl největší (Disney+ vráží velké prachy do Star Wars a marvelovek, jinde spíš šetří). Nebudeme samozřejmě seriál soudit, dokud nebude k vidění, ale pro tuhle chvíli převládá nad upřímným těšením spíše ostražitost. 

Autorem seriálu je Quoc Dang Tran, který psal hororovou sérii Marianne či tajuplnou kriminálku Nox. Oba seriály jsou dobře hodnocené, což chystaným „Paralelám“ dává jisté body k dobru. V hlavních rolích vystupují Thomas Chomel, Omar Mebrouk, Jules Houplain, Jade Pedri, Naidra Ayadi, Guillaume Labbé, Gil Alma, Elise Diamant, Dimitri Storoge, Agnès Miguras, Maxime Bergeron, Victoria Eber nebo Timoté Rigault. Disney+ začne seriál uvádět od 23. března. S příchodem Disney+ do Česka a na Slovensko počítáme ještě letos.

Níže si můžete přehrát dva různé francouzské trailery a jeden v nepříliš povedeném anglickém dabingu.

Podklady a foto: Disney+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu