Orphan Black: Echoes: Připravte se na sci-fi manipulaci samotnou lidskou existencí

Orphan Black: Echoes: Připravte se na sci-fi manipulaci samotnou lidskou existencí | Fandíme seriálům
BBC America
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pokračování sci-fi mystéria o klonování lidí se oficiálně chystá. Známe první podrobnosti.

V únoru jsme se dozvěděli, že společnost AMC (známá především pro Živé mrtvé) plánuje pokračování seriálu Orphan Black, který si fanoušky získal příběhem z tajuplného světa plného klonů. Teď je pokračování oficiálně schváleno a známe první podrobnosti.

Novinka se bude jmenovat: Orphan Black: Echoes. Chystaný spin-off se odehrává v blízké budoucnosti a bude pojednávat o „vědecké manipulaci lidskou existencí“. Hrdinkami seriálu se stává skupina žen, které si vzájemně vstoupí do života a vydávají se na vzrušující dobrodružství, při kterém odhalují tajemství svojí identity a rozkrývají „svíravý příběh lásky a zrady“.

Novinka by měla dorazit v roce 2023, první řada bude mít deset epizod. Hlavní scenáristkou je Anna Fishko, jež se v minulosti podílela na seriálech jako Živí mrtví: Počátek konce, Mozaika lží nebo Lidská společnost. Jako producenti spolupracují také John Fawcett, David Fortier a Ivan Schneeberg, již se podíleli na původním seriálu (Fawcett je jeho hlavní autor). AMC slibuje, že dostaneme „zbrusu novou verzi bohatého světa Orphan Black“.

Těžko říct, co přesně to znamená, nicméně ústřední zápletka na první pohled dost připomíná původní seriál, kde skupina žen postupně zjišťovala, že jsou všechny identickými klony. Postupně si vstupovaly vzájemně do života a společně rozkrývaly, odkud se vlastně vzaly. Hlavní herečkou seriálu byla Tatiana Maslany, jež si bravurně poradila se ztvárněním řady různorodých klonů, které v původním seriálu skutečně působily jako zcela samostatné lidské bytosti. Na první pohled se tedy zdá, že podobně šťavnatá příležitost čeká na nějakou další herečku.

Foto je ilustrační: Původní seriál Orphan Black

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu