Night Sky: Trailer představuje sci-fi o průchodu na jinou planetu

Night Sky: Trailer představuje sci-fi o průchodu na jinou planetu | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 3 obrázky
Mysteriózní sci-fi thriller představuje zamilovaný ústřední pár i svá tajemství.

Když najdete v kůlně průchod do jiného světa, může to být požehnání, nebo prokletí. Manželům ze seriálů Night Sky to přineslo obojí. Stárnoucí pár se nějakou dobu těšil z toho, že může skrz svou nenápadnou kůlnu projít na cizí svět a tam se kochat vesmírnou oblohou. Tajemství ale přináší jistou míru komplikací. Mají o průchodu říct někomu dalšímu? Tuší něco zvědavý soused? Rozhádá partnery, když ona chce záhadě přijít na kloub, zatímco on by chtěl dál žít co nejpoklidnějším životem?

Zveřejněný trailer ukazuje, že tohle nebude nějaké akcí nabité vesmírné dobrodružství, ale primárně příběh o vztahu dvou stárnoucích lidí, opepřený cizozemským mystériem. Sissy Spacek a J.K. Simmons jako Irene a Frankklin Yorkovi mají mezi sebou uvěřitelný něžný vztah a záhadná linka by mohla dost zajímavá na to, aby udržela náš zájem.

Yorkovi u sebe na dvorku našli pohřbenou kapsli, v níž je průchod na vzdálenou opuštěnou planetu. Dlouhá léta pár kapsli před okolním světem tajil. Když se o její existenci dozví mladý muž, kterého dvojice potká, všechno se náhle obrátí vzhůru nohama. Mladého muže ztvárnil Chai Hansen (Prvních sto, Lovci stínů: Nástroje smrti). Showrunnerem je Daniel C. Connolly (Into the Badlands, Colony), scenáristou Holden Miller. Amazon Prime Video sérii uvede 20. května.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu