The Cleaners: Orlando Bloom připravuje pro Amazon nový sci-fi seriál

The Cleaners: Orlando Bloom připravuje pro Amazon nový sci-fi seriál | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 16 obrázků
Scenárista sci-fi seriálu OA připravuje vědecko-fantastickou novinku se zajímavou premisou. Podílí se na ní i známý britský herec Orlando Bloom.

Společnost Amazon připravuje seriálovou adaptaci krátká sci-fi povídky The Cleaners spisovatele Kena Liu. Chystá ji Dominic Orlando, který dříve coby scenárista pracoval na seriálech OA a Mindhunter. K tomu bude na připravované novince jako výkonný producent pracovat také britský herec Orlando Bloom. Informoval o tom server Deadline.

Povídková předloha The Cleaners je zasazená do blízké budoucnosti, ve které některé neživé předměty přenášejí určité lidské vzpomínky a zážitky. Někteří jedinci v populaci jsou schopni při doteku tyto vzpomínky znovu prožít. Proto jsou najímání čističi (cleaners), kteří předměty o vzpomínky očišťují. Zápletka příběhu pojednává o mladém muži, který zdědí jeden takový čistící byznys a dostane tajemnou zakázku. Povídka je volně založená na pohádce Princezna na hrášku Hanse Christiana Andersena. Vyjít má letos v půlce prosince v knižním souboru povídek Faraway, který se zaměřuje právě na sci-fi variace na známé pohádky.

O projektu seriálové adaptace zatím příliš dalších informací známo není. Kromě Blooma budou dalšími výkonnými producenty autor předlohy Liu a Adam Karasick. Práce na seriálu jsou teprve v začátcích, kdo si v něm zahraje ani kdy bychom se ho mohli dočkat tak samozřejmě ještě známo není.

Jelikož je ale připravovaný u Amazonu, můžeme ho s jistotou očekávat na streamovací službě od této společností, kterou je Amazon Prime Video. Bloom již s Amazonem nějakou dobu spolupracuje, hraje totiž hlavní roli ve fantasy seriálu Carnival Row. Níže v galerii pro připomenutí přikládáme k prohlédnutí fotky z první série. V současné době se připravuje jeho druhá sezona, ve které opět bude k vidění i Bloom.

Zdroj: Deadline, foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu