The Circle: 4. řada v prvním traileru. Možná přijdou i Spice Girls

The Circle: 4. řada v prvním traileru. Možná přijdou i Spice Girls | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Hráči se už počtvrté zavřou do bytů a v soutěžní reality show budou předstírat, že jsou někdo jiný.

Už se to blíží vážení. Netflix 4. května nabídne nové epizody populární reality show The Circle. Soutěž se vrací už se svojí čtvrtou sezonou a teď je tu první trailer. Ten poodhaluje, na co se můžeme tentokrát těšit.

Video představuje pestrou směsku nových soutěžících, kteří se v jádru příliš neliší od toho, na co jsme u The Circle zvyklí. Někteří hráči jsou bojácní, jiní až příliš sebevědomí. Někdo hraje sám za sebe, druhý předstírá, že je vlastní máma. Většina se snaží sršet energií. Máme se připravit na ještě víc zvratů a soutěžící tentokrát hrají rovnou o 150 tisíc dolarů.

V jednu chvíli se upoutávka snaží naznačit, že by se tentokrát jako soutěžící mohly účastnit Spice Girls. Pravděpodobně ale půjde o klasický špek, na jaké se nás The Circle často snaží nachytat. Slavné zpěvačky asi nemají potřebu být delší dobu zavřené v malém bytečku, a pokud by například chtěly vyšší honorář než běžní soutěžící, tak by se jejich angažmá Netflixu asi ani nevyplatilo – samotná účast zpěvaček by nejspíš nějak zásadně sledovanost série nezměnila. Formát je navíc stále dostatečně čerstvý na to, aby dokázal přilákat diváky sám o sobě a nepotřebuje k tomu divoké triky.

V loňské řadě si promo pohrávalo s tvrzením, že v sérii vystoupí Lance Bass ze skupiny N*SYNC, nicméně nakonec šlo pouze o jeho asistentku, která se za něj vydávala. Na to, jak dobře by zpěváka měla znát, jej představovala dost mizerně, většina soutěžících ji rychle prokoukla a z předstírání nebylo nic, co by stálo za řeč. Skalní fanoušky Basse možná potěšilo to, že pro The Circle nahrál video pozdrav, ale tím to asi hasne.

Pokud jde o skutečné „celebrity“, tak ve druhé sérii amerického The Circle soutěžila Chloe Veitch z Too Hot to Handle, ve druhé řadě britského The Circlu vystoupil jako host oblíbený anglický moderátor a v Británii se dokonce pořádala celá charitativní celebrity verze, ale chyběl kdokoliv, kdo by byl široce známý mimo ostrovy. Ani v americké verzi tak asi nejde v brzku čekat nějaký zásadní nárůst celebrity soutěžících.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu