Zem je láva: Bláznivá soutěž se vrací na Netflix

Zem je láva: Bláznivá soutěž se vrací na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Pusťte si trailer pro další kolo legračních držkopádů na rozžhavené překážkové dráze.

Před dvěma lety Netflix nabídl zábavnou blbinku Zem je láva (Floor Is Lava). Jak napovídá název, soutěž pro dospělé vycházela ze staré známé dětské hry, kdy se snažíte dostat z jednoho míst na druhé, aniž byste šlápli na zem, protože ta představuje rozžhavené magma.

Koncept byl zasazený do místností plných nejroztodivnějších nástrah, kde byla příležitost k zajímavým sportovním výkonům, i k zábavným karambolům. K často marným snahám soutěžících byl navíc připojený komentář, který si z nich utahoval. Bohužel, jakkoliv měl koncept potenciál, dobře to nedopadlo. Na jednotlivých dráhách jsme strávili příliš času a rychle se omrzely. Humor byl křečovitý. Ano, soutěž se snažila být záměrně pitomá, ale nedařilo se jí s daným typem vtipů nějak kreativně pracovat a tak povětšinou zůstalo jen trapno. Všechno bylo strašně natahované, ždímané až na dřeň, neustále se vracela snaha o umělé drama a nadužívaly se opakovačky. Kdyby se vyměnil komentář a celé se to sestříhalo tak na čtvrtinovou délku, tak to mohla být relativně zábavná oddechovka. Takhle převažovaly křeč a záhy také nuda.

Vlastně potom těžko říct, zda vůbec má smysl vyhlížet chystanou druhou řadu, nicméně Netflix má asi spočítané, že při daných nákladech se dívalo dost diváků na to, aby mělo smysl to zkusit minimálně ještě jednou. Druhá řada podle traileru nabídne mnoho téhož, ale zároveň i pár inovací. Zdá se, že komentátor tentokrát bude mít možnost sledovat soutěžící na vlastní oči. Přinese to nějaké oživení? Uvidíme. A překážky budou (minimálně občas) větší, či alespoň na první pohled propracovanější.

Další padání nešťastníků do lávy přijde 3. června.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu