Pravdivé lži: Seriálová verze na první fotce

Pravdivé lži: Seriálová verze na první fotce | Fandíme seriálům
CBS
Televizní varianta klasického bijáku se Schwarzeneggerem objednala celou první řadu.

Pravdivé lži (True Lies) možná v kinematografii Jamese Camerona a Arnolda Schwarzeneggera nemají tak neotřesitelnou pozici jako dva díly Terminátora, avšak fanoušci na špionážní akční komedii nedají dopustit. Arnie jako „nenápadný“ agent diváky vždycky extrémně bavil, stejně jako jeho nic netušící manželka v podání Jamie Lee Curtis. Dlouhá léta se spekulovalo o tom, zda někdy vznikne pokračování, ale nikdy z toho nakonec nic nebylo. Až teď je po několika letech příprav konečně na cestě seriálové zpracování.

Projekt si vzal za svůj už v roce 2016 režisér McG, který má dobré vztahy s Cameronem. Námět se v Hollywoodu setkal s nejedním odmítnutím nebo odkladem, ale nakonec se jej podařilo protlačit na stanici CBS. Což není úplně dobrá zpráva. CBS je stanice známá konzervativním přístupem, kdy svou tvorbu zaměřuje především na starší publikum, které u televize chce vypnout a nehledá žádná překvapení. Výjimky se najdou, ale mnoho jich není. Magazín Deadline také píše, že vedení stanice bylo rozpolcené, když rozhodovalo o tom, zda projekt schválit. Což také nezní jako velká podpora. Nakonec zřejmě ve prospěch seriálové novinky hovořil marketingový potenciál, kdy stanice doufá, že se při propagaci opře o původní film. Schválená byla rovnou celá řada.

Zápletka bude divákům původního filmu povědomá: Životem znuděná žena v domácnosti z předměstí je v šoku, když zjistí, že její nevýrazný manžel není ve skutečnosti počítačový konzultant, ale schopný mezinárodní špion. Po jeho boku je jako nová rekrutka vtažena do světa nebezpečí a dobrodružství. Společně se dvojice snaží zachránit svět a oživit svoje manželství.

V hlavních rolích vystupují Steve Howey, Ginger Gonzaga, Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O’Gorman, Annabella Didion a Lucas Jaye. Hlavním scenáristou je Matt Nix (Status: Nežádoucí, Pold a polda, X-Men: Nová generace), hlavním režisérem Anthony Hemingway (Kriminálky, The Wire, Treme, Shameless, American Horror Story, Génius). Mezi producenty patří McG a James Cameron. Předpokládá se, že by seriál mohl být uvedený v příštím roce. V galerii je první fotka.

Foto: CBS

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu