Silk: Seriál o Spider-Manově pavoučí spolužačce je na cestě

Silk: Seriál o Spider-Manově pavoučí spolužačce je na cestě | Fandíme seriálům
Marvel Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Producenti Phil Lord a Chris Miller slibují, že už brzy se dočkáme větších novinek.

Před dvěma lety bylo oznámeno, že superhrdinka Silk dostane vlastní televizní seriál. Před rokem jsme se dozvěděli, kdo seriál povede jako hlavní autor. Od té doby však bylo ticho. Teprve teď promluvili producenti série Phil Lord a Chris Miller.

Dvojice zodpovědná za animované filmy ze série Spider-Man: Paralelní světy v rozhovoru pro Deadline řekla, že přípravy bere s naprostou vážností. Práce na Silk dobře začaly a všechno se vyvíjí správným směrem. Už brzy se máme těšit na první novinky.

To není příliš konkrétní, zároveň je dobré slyšet, že se projekt posouvá kupředu. Pravda, studio Sony filmy jako Venom nebo Morbius tak docela nevytváří dojem, že si dovede s komiksovými látkami poradit. Na druhou stranu v tomhle konkrétním případě se můžeme opřít o producentský dohled Lorda s Millerem, takže je určitě šance, že tentokrát by to mohlo dopadnout dobře.

Silk se v komiksech objevuje od roku 2014. Jde o superhrdinské alter ego Cindy Moon, spolužačky Petera Parkera, která získala podobné pavoučí schopnosti. Zcela zřejmé zatím není ani to, zda i seriálová verze bude provázaná s Peterem Parkerem, nebo bude nezávislá, podobně jako to bylo u Venoma. Do hlavní role se hledá Američanka s korejskými kořeny ve věku 19-29 let. Hrdinka čerstvě začíná žít bez rodičů, v boji se zločinem je zatím naprostý nováček a na kriminálnících si vybíjí svoje frustrace. Ujíždí si na popkultuře 80. a 90. let a zápolí se svou identitou, svými kořeny, vlastní rodinou i přáteli.

Foto: Marvel

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu