Video: Jak by seriál Obi-Wan Kenobi vypadal s Alecem Guinnessem

Video: Jak by seriál Obi-Wan Kenobi vypadal s Alecem Guinnessem | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Šikovný fanoušek přeobsadil Ewana McGregora původním představitelem „starého Bena“.

Seriál Obi-Wan Kenobi si vysloužil dosud vesměs pozitivní reakce. Samozřejmě uvidíme, jak nakonec bude celá série uzavřená a jestli si udrží nastavenou laťku. Pokud však pomineme stupidní rasistické připomínky na adresu inkvizitorky Revy a její představitelky Moses Ingram, tak nějaké opravdu zásadní výtky zatím chybí. Tedy snad až na jednu věc. Nezdá se, že by si seriál tak docela lámal hlavu s tím, aby zapadal do dosud platného kánonu. Objevuje se celá řada elementů, které buď bude ještě muset seriál krkolomně vysvětlit, fanoušci pečlivé kontinuity nad nimi budou muset dost přimhouřit oči, anebo prostě dané detaily sedět nebudou.

Nakolik je pro vás důležitější doslovná kontinuita a nakolik zajímavost aktuálního příběhu, to už je na vás. Jednu věc nicméně filmaři příliš ovlivnit nemohli a v rámci kontinuity působí docela vtipný rozpor. Ačkoliv se maskéři snažili aktuálního představitele Obi-Wana Ewana McGregora trošku zestařit, spousta fanoušků si pořád tak úplně nedokáže představit, že z tohohle chlapa v nejlepších letech bude už za devět let dědeček hříbeček Alec Guinness. A těžké je představit si to i opačně. Tedy že ctihodný kmet „starý Ben“ byl devět let před událostmi Epizody IV ještě takovýhle čipera.

Usnadnit tuhle představu fanouškům se rozhodl youtuber Stryder HD, který za pomoci technologie deep fake vyměnil tvář Ewana McGregora, za tvář Aleca Guinnesse. Podomácku vyrobená technologická proměna není perfektní, nicméně video ukazuje, že ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát, podoba mezi McGregorem a Guinnessem je docela slušná a příslušné líčení a namaskování vlasů a vousů tomu jen pomáhá.

Titulní foto: Alec Guinness jako Obi-Wan Kenobi

Zdroj: Stryder HD

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu