Nový seriál ze světa Godzilly představuje své postavy

Nový seriál ze světa Godzilly představuje své postavy | Fandíme seriálům
Legendary Pictures
Už známe také jednotlivé herce, kteří si postavy zahrají.

Dnes jsme se dozvěděli, kdy uvidíme příští celovečerní film ze světa Godzilly a Konga. Krom toho jsme se ale dočkali také novinek ohledně chystaného seriálu, jenž je s celovečeráky provázaný. Série zatím nemá oficiální název, ačkoliv je někdy označována jako Monarch (po vzoru známé organizace, která se monstry ve filmovém světě zabývá) anebo Godzilla and Titans (Godzilla a Titáni).

Dnes společnost Apple TV+ odhalila, jakých herců a postav se můžeme v sérii dočkat. První postavou je Cate, bývalá učitelka, které se podařilo přežít traumatický „Den G“. Cate odjíždí do Japonska, aby tam vypořádala své rodinné záležitosti, avšak odhaluje šokující tajemství, která ji donutí neúnavně pátrat po odpovědích. Postavu hraje Anna Sawai, známá především ze seriálu Pačinko.

Dále je tu May, americká expatka, která si jen obtížně pouští lidi k tělu. Je prudce inteligentní a přemýšlivá, vždy je o krok před ostatními, pokud se pokoušíte něco rozklíčovat nebo najít zadní vrátka. Postavu hraje Kiersey Clemons, známá mainstreamovému publiku především z Justice League Zacka Snydera, kde hraje Iris West.

Další postavou je Tim. Tim touží zažít špionážní dobrodružství. Problém je v tom, že jej jeho touha může dostat do potíží. Roli hraje Joe Tippet, známý z Mare z Easttownu nebo z The Morning Show. Duvall má být Timovým protipólem: Zkušenou agentkou, která je schopná, důvěřuje svým schopnostem a ještě u toho stíhá trousit suché poznámky. Postavu hraje Elisa Lasowski. Ta měla malou roli ve Hře o trůny, případně hrála v seriálu Versailles.

Posledním do party je Ren Watabe. Ten představuje Kentara, mladého muže, který se rozhodne pátrat po minulosti svého tajuplného otce, přičemž objeví svůj vlastní talent a svou vlastní cestu. Pro herce je seriál televizním debutem.

Oficiální synopse říká: Po hřmotné bitvě mezi Godzillou a Titány, která srovnala San Francisco se zemí a odhalila šokující skutečnost, že monstra jsou skutečná, pojednává zatím nepojmenovaná série o putování jedné rodiny, jež se snaží odkrýt pohřbená tajemství, která je spojují s tajnou organizací známou jako Monarch. Nedávný únik však odhalil také další podrobnosti. Hlavními scenáristy chystané série jsou Chris Black a Matt Fraction, úvodní epizody režíruje Matt Shakman.

Foto: Godzilla

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu