Vampýrská akademie: Zamilovaná fantasy v traileru vypadá dost vyčpěle

Vampýrská akademie: Zamilovaná fantasy v traileru vypadá dost vyčpěle | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 10 obrázků
Comic-con představil nové zpracování romantického hororu pro mládež. Tahle látka měla zůstat u ledu…

Snímek Vampýrská akademie v roce 2014 zapadl. Nebyl to oscarový materiál, ale od ostatní fantastiky pro mládež film odlišovala porce nadhledu a dobré obsazení s takovými sympaťačkami a sympaťáky, jako jsou Zoey Deutch, Sarah Hyland, Cameron Monaghan nebo Olga Kurylenko. Comic-Con v americkém San Diegu představil trailer pro seriálové zpracování a vypadá to, že přednosti staršího snímku jsou ty tam.

Seriál stanice Peacock se v upoutávce tváří jako ta největší teenagerská tuctvoka, kde se z kdejakého upřeného pohledu do dáli snaží hudba udělat ten nejosudovější moment vašeho života. Sympatické obsazení potom vystřídali neznámí mládežníci, kteří v předložených záběrech působí extrémně toporně. Navíc má celá upoutávka opravdu hodně levný look. Kdo ví, možná fanoušky předlohy potěší, že se tentokrát z knižní ságy potenciálně zpracuje víc materiálu, než v nikdy nedokončené knižní sérii. O tom, že by se podařilo nalákat nějakou širší diváckou základnu, lze asi zdravě pochybovat. Vždyť i na poli fantastických romancí pro mládež tu máme spoustu seriálů, které na první pohled vypadají podstatně zajímavěji…

V hlavních rolích vystupují Sisi Stringer, Daniela Nieves, Kieron Moore, Andre Dae Kim, J. August Richards, Anita-Joy Uwajeh, Mia Mckenna-Bruce, Rhian Blundell, Jonetta Kaiser a Andrew Liner. Showrunnerkami jsou Julie Plec a Marguerite MacIntyre, režírují také Luis Prieto, Jesse Warn, Erica Dunton a Geoff Shotz. Autorkou předlohy je Richelle Mead. Peacock sérii uvede 15. září.

Vampýrská akademie se odehrává ve světě, v němž existují upíři, jejich míšenci, různá další stvoření a magie. Mezi upíry probíhá válka o moc a mladí docházejí do skryté školy pro upíry, jež se při zběžném pohledu dá přirovnat k Bradavicím. Ve středu všeho dění jsou princezna Lissa a její nejlepší kamarádka a osobní strážkyně Rose, které se nějak snaží v síti intrik zorientovat a přežít.

Podklady a foto: Peacock a San Diego Comic-Con

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu