Kleo: Zabijačka z východního Německa po pádu zdi touží po odplatě

Kleo: Zabijačka z východního Německa po pádu zdi touží po odplatě | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netflix přináší černou komedii z prostředí špionáže za časů rozpadu východního bloku. Pusťte si trailer.

Další mezinárodní přírůstek do nabídky Netflixu míří z Německa. Nová série kombinuje špionážní žánr s komediální nadsázkou. Kleo je jméno ústřední hrdinky, agentky východoněmecké Stasi, která je v roce 1987 vyslaná do západního Berlína zavraždit jednoho obchodníka. Jenže se ukáže, že šlo o podraz. Kleo je zatčena dosavadními kolegy, kteří ji před všemi jejími známými a rodinou vylíčí jako zločince. Po pádu Berlínské zdi se dostává na svobodu a je odhodlaná zjistit, kdo za její uvěznění vlastně může. Postupně rozplétá konspiraci, která je daleko složitější, než si dokázala představit.

Zveřejněný trailer ukazuje, v jakém duchu se seriál ponese. V žádném případě nemáme čekat nějakou syrovou podívanou, jakou se snažila nabídnout třeba Rudá volavka s Jennifer Lawrence. Předkládané záběry dávají vzpomenout spíše na seriál Na mušce, kde Jodie Comer jako zabijačka Vilanelle také likvidovala své oběti s ladností baletky a rozpustilostí malého dítěte.

Titulní roli ztvárnila Jella Haase (Chantal ze série Fakjů pane učiteli), dále v seriálu vystupují Dimitrij Schaad, Julius Feldmeier, Vladimir Burlakov, Thandi Sebe, Yun Huang, Marta Sroka a Alessija Lause. Seriál připravili Hanno Hackfort, Richard Kropf a Bob Konrad. Netflix novinku uvede 19. srpna. Seriál tvrdí, že je volně inspirovaný skutečnými událostmi.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu