A Thousand Blows: Autor Gangů z Birminghamu chystá novinku

A Thousand Blows: Autor Gangů z Birminghamu chystá novinku | Fandíme seriálům
BBC
V novém seriálu nás Steven Knight zavede mezi boxery viktoriánského Londýna.

Steven Knight je zkušený scenárista. Je podepsaný pod Špínou Londýna nebo Východní přísliby, jeho seriálové resumé se chopí tituly jako See, Taboo a především Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu. Ty nedávno skončily, a i když na ně chce Knight navázat filmem, seriálové tvorby ještě nemá dost.

Pro dospělou záložku Star na streamovací službě Disney+ chystá původní historické drama A Thousand Blows (Tisíc ran). Novinka se bude odehrávat ve viktoriánském Londýně, tedy zhruba v polovině mezi seriály Taboo a Gangy z Birminghamu. Konkrétně se podíváme do prostředí ilegální boxerských zápasů. Hrdiny seriálu budou Hezekiah a Alec, dva nejlepší přátelé kteří do Londýna připlouvají z Jamajky. V násilném prostředí londýnského East Endu se střetávají všechny možné světové kultury a kamarádi se dostanou do hledáčku s nebezpečného boxerského veterána, Sugara Goodsona.

Goodsona hraje Stephen Graham, který je zároveň jedním z producentů série. Stepehna můžete znát třeba ze seriálu Impérium – Mafie v Atlantic City, případně z filmů jako Irčan, Gangy New Yorku nebo Podfu(c)k. Knight také produkuje a je hlavním scenáristou. V týmu společně s ním jednotlivé epizody píší Ameir Brown, Insook Chappell, Harlan Davies a Yasmin Joseph. Skupině pomáhá ještě historik David Olusoga. Hlavním režisérem je Tinge Krishnan (Exorcista, WeCrashed, Pobřeží moskytů).

V tuto chvíli má Disney objednáno 12 epizod.

Foto je ilustrační, Stephen Graham v seriálu Peaky Blinders

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu