The Family Stallone: Sly v traileru představil svou novou reality show

The Family Stallone: Sly v traileru představil svou novou reality show | Fandíme seriálům
Paramount
Zobrazit další 1 obrázek
Stalloneovi se nechají natáčet po vzoru Kardashianových či Osborneových a vypadá to zhruba stejně trapně.

Od 17. května poběží nová reality show – The Family Stallone (Rodina Stalloneových). Jde o klasickou docu-reality ve stylu Kardashianových, kdy kamera následuje famílii během jejích každodenních životů a to nejzajímavější z toho nabízí divákům. Nebo to tak přinejmenším má působit. Zkušení diváci reality show vědí, že je to celé kašírka – celebrity schvalují, co ze svého života ukážou a co ne. A řada situací je předpřipravená, aby se zajistilo, že se na obrazovce bude něco dít.

Zveřejněný trailer jasně ukazuje, že v tomhle případě nemůžeme čekat nějaká vyhrocená dramata, jako u třeba u zmiňovaných Kardashianek, spíš nám prostě série bude ukazovat, jak Stalloneovi žijí. Společně i každý zvlášť. Jaká je jejich domácnost, jak vypadá jejich běžný den. Taková reklama na život úspěšných a bohatých. Potenciálně tedy show podobná sérii Wahl Street, kde nás za oponu svojí každodennosti zval Mark Wahlberg.

V traileru chybí naprosto cokoliv zajímavého a vzhledem ke spolupráci se štábem je jasné, že nám Sylvester Stallone neodhalí nic, co už by neřekl v rozhovorech nebo neukázal na Instagramu. Potenciálně by tvůrci mohli dokumentárním stylem přiblížit, jaké to je vyrůstat se slavným otcem a manželem, ale to by o to musela rodina stát. Na místo toho dcery a manželka spíš natáčejí jakousi velikášskou reklamu pro své influencerské kariéry.

Nabízí se otázka, proč do něčeho takového Stallone vůbec lezl. Nemá dostatek zajímavějších projektů? Je za tenhle víc peněz? Chtěl si docu-reality upřímně zkusit? Je tak ješitný, že prostě nedokáže vábení kamery odolat? Trailer něco takového v jeden moment naznačuje, ale to je spíš vtípek – I kdyby to byla pravda, série nám o tom jednoznačně nic neodhalí. Rozhodně ne cíleně. S největší pravděpodobností tak bude důvodem ke vzniku The Family Stallone druhý potenciální důvod, který je v traileu naznačený – dámy prostě tatínka a chotě k natáčení dotlačily. Kdybych měl být hodně cynický, tak možná opravdu proto, aby měly jako influencerky silnější pozici, až tu jednou téměř sedmasedmdesátiletý taťka jednou nebude…

Datum premiéry je stanoveno na 17. května, novinka vzniká primárně pro službu Paramount+, tudíž by u nás potenciálně mohla být k mání na službě SkyShowtime.

Podklady a foto: Paramount

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu