Knuckles: Sonicův červený rival začal točit vlastní seriál

Knuckles: Sonicův červený rival začal točit vlastní seriál | Fandíme seriálům
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Idris Elba se vrací jako Knuckles a víme, kteří herci z filmů i úplní nováčci jej doplní.

Loni v únoru společnost Paramount oznámila, že po úspěchu Ježka Sonica 2 natočí Ježka Sonica 3. Souběžně s tím jsme se dozvěděli, že Knuckles dostane vlastní seriálový spin-off. Před pár dny konečně nastal ten moment, kdy se seriál s rudým Sonicovým soupeřem z druhého filmu začal natáčet.

 

Idris Elba znovu namluví samotného Knucklese. Adam Pally se vrátí jako Wade Whipple, Tika Sumpter jako Maddie. Kromě nich v seriálu budou vystupovat také Edi Patterson, Julian Barratt, Scott Mescudi, Ellie Taylor a Rory McCann. Děj se odehrává mezi událostmi druhého a třetího filmu. Bude pojednávat o tom, jak Knuckles hledá sám sebe a jak svolí k tomu, že Wadea naučí umění ježuřích bojovníků.

Ježek Sonic 3 má dorazit do kin v prosinci 2024, Knuckles by tím pádem měl být uveden dříve. Natáčení je v plnému proudu, úvodní epizodu režíruje Jeff Fowler, jenž je podepsaný pod prvními dvěma filmy. Dalšími režiséry budou Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone a Carol Banker. Hlavním scenáristou série je John Whittington, který už předtím napsal filmovou dvojku. Spolu s ním sérii píší Brian Schacter nebo James Madejski. Mezi producenty figurují Neal H. Moritz či samotný Elba. Série vzniká primárně pro službu Paramount+, takže u nás by snad mohla být k vidění na SkyShowtime.

Rudý ježura Knuckles ve hrách začínal jako antagonista, kterého doktor Robotnik povedl, aby si myslel, že je Ježek Sonic jeho nepřítel. Později Knuckles léčku prohlédl a modrý i rudý bodlinatec se začali přátelit a spolupracovat proti Robotnikovi. Ve filmovém zpracování si Knuckles prožil něco podobného, kdy jej Robotnik zneužil a následně zradil. Posléze spojili se Sonicem síly a Robotnika porazili.

Titulní foto je ilustrační, Knuckles ve filmu Ježek Sonic 2

Zdroje: Deadline, Jeff Fowler

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Keoki | 24.04.2023 14:19
No, nevím... Na filmy se Sonicem se příjemně koukalo, byla to taková fajn oddechovka, kde se tu a tam mihnula nějaká herní reference a samozřejmě děti, na které to (minimálně částečně) cílilo si užívali pestrobarevné hopsající a hláškující postavičky. Upřímně si nejsem ale jistý nakolik ten prim pak v tržbách a hodnoceních sehrály děti (možná to mám zkresleno, ale v kině jsem viděl více dospěláků než dětí). A teď seroš o hledání sebe sama? Reálně si dokáži představit, že aby to splnilo svůj účel, bude hledání sebe sama vykresleno hodně infantilně, jakože: ,,všechno je super, dokud věříš v sebe a ve své přátele". Což asi není látka, kterou bych chtěl vidět nataženou na několik dílů v celkové stopáži několika hodin. Z pohledu dětí asi fajn (otázka, kolik jich bude), jakožto dospělák bych osobně raději viděl spin-off film, klidně i natočen rovnou na stream.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu