Pád Paříže: Seriál naváže na filmy s Gerardem Butlerem

Pád Paříže: Seriál naváže na filmy s Gerardem Butlerem | Fandíme seriálům
Lionsgate
Po Bílém domě či Londýně jsou v ohrožení francouzská metropole a francouzští politici.

Dosavadní tři díly série Pád utržily půl miliardy dolarů. Aktuálně je v přípravě regulérní čtyřka a už v roce 2019 jsme poprvé slyšeli, že mohou vzniknout seriálové spin-offy. Plán byl tehdy takový, že na velkých mezinárodních trzích budou natočené spin-offy s místním hrdinou, který následně může vystupovat po boku Gerarda Butlera v budoucích filmech a tím se v daném regionu zvýší atraktivita filmové série. Nevíme, zda čtyři roky poté tento plán stále platí, avšak jedno je jisté: Začaly přípravy seriálu Pád Paříže (Paris Has Fallen).

Zápletka se nijak zvlášť neliší od toho, co známe z Butlerových filmů. Hlavním hrdinou je Vincent, osobní strážce francouzského ministra, jenž se stane terčem teroristické skupiny. Vincent se ministra snaží ochránit společně s britskou agentkou Zarou, ale brzy společně rozkryjí rozrostlý komplot, objeví zrádce ve vlastních řadách a zjistí, že celá Paříž je v ohrožení.

Butlerova firma G-Base patří mezi producenty seriálu, zatím však není zřejmé, zda se Gerard v seriálu objeví jako agent Mike Banning. Pokud tomu tak bude, pak pouze v malém cameu. Vincenta ztvární Mathieu Kassovitz, jenž v minulosti vystupoval ve filmech jako Jakub lhář, Povolání vrah, Amélie z Montmartru či Mnichov.

Točit se začne koncem měsíce v Londýně a Paříži. Novinku píše Howard Overman (Misfits: Zmetci, Válka světů), režíruje Oded Ruskin (Nezvěstná, Božské kapky, Země nikoho). Vypadá to, že v Česku a na Slovensku by seriál měla nabízet společnost Skylink, která tu poskytuje televizi přes satelit a internet, popřípadě vlastní videotéku.

Titulní foto je ilustrační: Gerard Butler ve filmu Pád Londýna

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu