Lioness: Špionážní akce ukázala první trailer

Lioness: Špionážní akce ukázala první trailer | Fandíme seriálům
Paramount
Zobrazit dalších 5 obrázků
Je tu nový seriál od Taylora Sheridana, autora Yellowstone, Starosty Kingstownu, 1923 nebo Sicaria.

Taylor Sheridan je taková jednočlenná továrna na drsnou filmovou a seriálovou zábavu. Prorazil v roce 2015 díky Sicariu, následující snímek Za každou cenu mu přinesl nominaci na Oscara a fanoušky měl i mrazivý thriller Wind River. Na seriálové frontě je Taylor ještě aktivnější. Svou káru roztlačil roku 2018 spolu s moderním westernem Yellowstone, navázal Starostou Kingstownu, historickými sériemi 1883 a 1923 a teprve relativně nedávno uvedl kriminálku Král Tulsy.

Pokud by Sheridanova tvorba přišla příliš maskulinní, je tu novinka Special Ops: Lioness, kde drsné pány střídají neméně ostré dámy. Zoe Saldana a Laysla De Oliveira ztvárnily agentky CIA v boji proti teroru, Nicole Kidman jejich nekompromisní šéfovou. Aktuálně byl zveřejněný trailer, kde je patrné, že seriál míchá akci, politické hry a rozervané životy hrdinek. V popředí budou napětí a herecké výkony, takže kdyby se tvůrcům nepovedlo přinést poutavý příběh, snad se mohou spolehnout alespoň na vypravěčství na úrovni.

Název seriálu je odvozený od skutečného programu CIA. Do příběhu vstupujeme společně s mladou, agresivní mariňačkou Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira). Ta je rekrutována do speciálního týmu Lioness, který se snaží infiltrovat své členy do teroristických organizací a rozložit je zevnitř. Cruz má za úkol spřátelit se s dcerou teroristy a dostat se mu na kobylku. Výcvikem agentek programu je pověřena Joe (Zoe Saldaña), jež má co dělat, aby vybalancovala osobní i pracovní život. Nicole Kidman hraje Kaitlyn Meade, vysoce postavenou členku CIA, která je zvyklá po celou kariéru hrát komplikované politické hry. Meade na program dohlíží spolu s kolegou Donaldem Westfieldem (Micheal Kelly). Morgan Freeman hraje ministra vnitra Spojených států. Joe a Cruz v utajení pronikají hluboko mezi teroristy, aby se pokusily zabránit dalšímu 11. září.

Dále hrají Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur a Hannah Love Lanier. Seriál vzniká primárně pro americkou službu Paramount+, kde startuje 23. července. Zatím nevíme, zda u nás novinku nabídne SkyShowtime nebo nějaká jiná služba.

Podklady a foto: Paramount+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu