Reservation Dogs: Závěrečná řada začala

Reservation Dogs: Závěrečná řada začala | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 9 obrázků
Vydařená komediální série z netradičního prostředí vrcholí ve velkém stylu.

Rozmach velkého množství stanic a platforem, které mezi sebou soupeří o diváckou pozornost je částečně zodpovědný za současnou velkou stávku v Hollywoodu. Obsahu vzniká možná až příliš a investoři se snaží srazit ceny dolů za každou cenu, zvlášť mezi technologickými disruptory, kteří se vetřeli mezi klasická studia a stanice a začali dělat byznys po svém. Kam současný vývoj nakonec celé odvětví dovede, to čert ví, nicméně souběžně platí ještě jedna skutečnost. Právě díky tomu, jak velké množství seriálů vzniká, se tu a tam mohou objevit i některé hodně specifické, které by v minulosti byly nemyslitelné.

Reservation Dogs jsou komediální sérií vytvářenou prakticky výhradně severoamerickými Indiány. Původní obyvatelé Ameriky jsou také všechny ústřední postavy. A příběhy jsou výsostně „jejich“, z prostředí rezervace a něco úplně jiného než americké seriály zasazené do pobřežních velkoměst, na rodinná předměstí či typický americký venkov. Specificita seriálu přinesla skvělé recenze a věrné fanoušky, zároveň ale zřejmě také měla prsty v nižší sledovanosti, která má vliv na to, že seriál končí.

Aktuálně začala 3. řada, která bude poslední. Venku jsou už dvě epizody, každá další dorazí vždy ve středu. U nás divákům sérii nabízí Disney+. Recenze závěrečnou řadu chválí ve velkém, kdy vše nasvědčuje tomu, že se Sterlinu Harjovi podařilo příběh skvěle uzavřít.

D'Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis a Lane Factor se vracejí jako Bear, Elora, Willie Jack a Cheese, čtyři dospívající mladí lidé z rezervace, kterým se v minulé řadě konečně podařilo dostat do vysněné Kalifornie. Když se vrací v jisté deziluzi domů, čeká na ně ještě jednou hledání vlastního místa v životě a vypořádání se s následky vlastního útěku.

Podklady a foto: FX / Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu