Sexuální výchova: Čtvrtá řada bude poslední, je tu první teaser trailer

Sexuální výchova: Čtvrtá řada bude poslední, je tu první teaser trailer | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Nikdy nikomu neříkejte, že vše o sexu jste se naučili od svojí mámy! I když je to Gillian Anderson.

Rčení „v nejlepším je třeba přestat“ asi nikdy neuslyšíte v rámci sexuální výchovy s malým s, ale pokud jde o seriál Sexuální výchova od Netflixu, tak asi dobře, že se to rozhodl zabalit dřív, než se divákům stačí zprotivit. Čtyři roky starou hořkosladkou komediální sérii o trapnosti, radosti a vzrušení sexuálního dozrávání si diváci rychle oblíbili. Nejen díky otevřenému přístupu k sexualitě, ale také díky zábavně napsaným příběhům, dobře vybranému soundtracku a především plejádě rozmanitých a sympatických postav. Většina hrdinů už v rámci středoškolského zrání stačila zažít všechno možné, takže by asi potenciálně hrozilo, že v případě nekonečného pokračování se zápletky budou opakovat, postavy se začnou chovat proti svojí přirozenosti, nebo dějové linky budou působit přitažené za vlasy.

Aby se autoři vyhnuli únavě materiálu, tak přesunuli děj na novou školu a proměnou si prošlo obsazení, kdy nemalá část postav z dosavadních řad v té závěrečné čtvrté vystupovat nebude. I s ohledem na tuhle skutečnost je asi logické, že série míří ke svému závěru. Tak trochu šokem před časem pro fanoušky bylo, když představitelka Maeve (Emma Mackey) otevřeně řekla, že v případné páté řadě se už nevrátí. Ukončením seriálu se tedy nemusíme obávat toho, jaký by byl bez ní. Ostatně, už v blížící se čtvrté řadě má vystupovat o něco méně než dříve.

Jak můžete vidět ve zveřejněném teaseru, Otis (Asa Buttefield) je pořád tak trochu popleta, když se ve vystoupení před novými spolužáky do své řeči tak zamotá, že po chvíli musí vysvětlovat, že opravdu nesouloží se svojí matkou. V dalších rolích vystupují Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar nebo Daniel Ings. Autorkou seriálu je Laurie Nunn. Netflix 4. řadu uvede 21. září.

Podklady a foto: NetfliS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu