Láska je slepá: První teaser trailer pro 5. řadu

Láska je slepá: První teaser trailer pro 5. řadu | Fandíme seriálům
Netflix
On už byl zasnoubený, ona vdaná. Najdou po řadě neúspěchů jeden u druhého konečně lásku?

Připravte se na další kolo seznamování, při němž nejde o vzhled, ale o to, co je uvnitř. Tedy alespoň v první chvíli. Vztahová show Láska je slepá (Love Is Blind) už popáté nechá účastníky hovořit s potenciálními protějšky pouze přes zeď. A teprve pokud se rozhodnou zasnoubit, dovolí jim, aby se společně uviděli.

Pátá série už před časem oznámila, že se vrátí na obrazovky v září. Přesný termín stále neznáme, avšak během nedávné akce Tudum Netflix zveřejnil první teaser trailer. Ten se soustředí na jeden konkrétní pár (potenciální pár), v němž oba dva přiznávají, že zažili zkrachovalé vztahy. On byl zasnoubený, oba vdaná. Její matka nevěří, že je vztahu schopná. Najdou v sobě zalíbení? To se nejspíš dozvíme až na podzim.

Koncept reality show Láska je slepá (Love Is Blind) je jednoduchý.. Přesně podle názvu se účastníci show vzájemně nevidí, pouze si mohou povídat přes zeď. Má se tak odfiltrovat povrchní atraktivita a nezadaní lidé mají zjistit, zda si s protějškem sedí na osobnostní úrovni. Pokud si i bez očního kontaktu dokážou říct společné „ano“, pošle je produkce na dovolenou, kde mohou zjišťovat, zda funguje i vzájemná fyzická přitažlivost. A konečně v samotném závěru spolu soutěžící pod dohlede kamer nějakou dobu randí v běžném životě. Tedy při chození do práce, za setkávání s rodinou a přáteli apod. Vše vrcholí před oltářem, kde se ukáže, zda se páry v rámci show rovnou také sezdají.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu