Too Hot to Handle: Pátá řada oznámila datum premiéry

Too Hot to Handle: Pátá řada oznámila datum premiéry | Fandíme seriálům
Netflix
Oznámení doplnil první kratičký teaser.

Během víkendové akce Tudum, kde Netflix představoval svoje novinky, bylo oznámeno, kdy se diváci dočkají již páté řady oblíbené reality-show Too Hot to Handle. V té je skupina účastníků vylákána pod falešnou záminkou do tropického resortu, kde očekávají léto plné večírků, randění a sexu. Namísto toho je jim veškerý tělesný kontakt přísně zakázán, aby se konečně naučili hledat ve vztazích něco jiného než jen tělesný požitek.

Teď se dozvídáme, že už pátá řada úspěšné show dorazí na Netflix 14. července. Zatím nevíme, zda budou všechny epizody zveřejněny naráz nebo v několika balíčcích s týdenními odstupy. Už jsme zažili obě varianty. Zveřejněný byl první teaser, ten však prakticky jen oznamuje datum premiéry, použité záběry jsou ze starších sérií.

V show Too Hot to Handle je partička mladých lidí zavřená do tropického ráje. Všichni jsou podle stereotypních standardů atraktivní, všichni mají zvýšené libido, párty je v plném proudu a zdá se, že všechno směřuje k obrovským orgiím. Když tu náhle nastoupí robotická „moderátorka“ Lana, která soutěžícím zakáže veškeré formy erotického kontaktu (s druhými i sebou samým). Kdo pravidlo poruší, ten připravuje sebe i spoluhráče o peníze z banku (obvykle 100 až 200 tisíc dolarů). Soutěžícím je po celou dobu vtloukáno do hlavy, že když budou plně důvěřovat Laně, možná na ně čeká krom peněz také něco víc, než jen bezvýznamný sex – pravá láska.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu