Depp v. Heard: Třídílná série o sporu slavných na Netflixu

Depp v. Heard: Třídílná série o sporu slavných na Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Soudní pře exmanželů Johnnyho Deppa a Amber Heard pohltila loni média. Netflix ji znovu zrekapituluje.

Už zítra, 16. srpna, uvede Netflix třídílnou sérii Depp v. Heard (u nás Depp vs. Hardová), která se znovu ponoří do loňské soudní pře mezi hvězdnými exmanželi Johnnym Deppem a Amber Heard. Jedna „obyčejná“ mezilidská rozepře vytvářela víc zpravodajských titulků, než kdejaká skutečně zásadní událost, které ve stejné době otřásaly světem. O soudu se psalo prakticky všude a dokonce už se dočkal zfilmování. Dokumentární série tak může působit přinejmenším nadbytečně a možná dokonce jako cynická snaha se na případu ještě jednou přiživit.

Netflix nicméně novinku prezentuje jako ambiciózní projekt, který by přeci jen chtěl k celé věci říct něco nového. Režisérka Emma Cooper si vzala za cíl prezentovat neutrální shrnutí celého soudního líčení a zaměřit se na to, jak realitu postupně zastiňovaly názory všech lidí, kteří se k soudnímu líčení začali vyjadřovat.

Trojdílná série staví vedle sebe výpovědi obou dvou exmanželů, sestříhané z dvou set hodin záběrů, které byly ze soudní síně vysílány. To doplňují úryvky z běžného zpravodajství, stejně jako komentáře obyčejných lidí ze sociálních sítí. Celý dokument chce zjistit, jaký vliv měly sociální sítě na průběh soudu a jak ovlivnily jeho výsledek.

Emma Cooper v minulosti připravila několik dokumentů jako Dobrovolně pod nůž, Louis Theroux: Místo pro pedofily nebo Tajemství Marilyn Monroe: Ztracené nahrávky. Netflix Depp v. Heard uvádí od 16. srpna, níže najdete trailer a fotky.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu