Robbie Williams: Dokument Netflixu představuje dráhu hvězdného zpěváka

Robbie Williams: Dokument Netflixu představuje dráhu hvězdného zpěváka | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Anglický rebel pop music vzpomíná na své vrcholy i pády a tváří se při tom, že před námi nehodlá nic tajit.

Netflix nabídl už hromadu portrétů slavných. Namátkou zavzpomínejme na Taylor Swift, Pamelu Anderson, Harryho a Megan nebo Arnolda Schwarzeneggera. V posledních týdnech se s výpovědmi roztrhl pytel, když se mezi ostatní známé tváře zařadili David Beckham a Sylvester Stallone. A pokračujeme.

Čerstvě streamovací platforma přidala čtyřdílnou minisérii pojmenovanou jednoduše Robbie Williams. U podobných dokumentů od Netflixu platí, že se na nich osobnosti podílejí a zásadním způsobem ovlivňují to, jak budou vykreslené. I když ukážou své slabší chvilky, vždy to slouží tomu, aby na konci byl obraz dané celebrity jen posílen.

To samé hrozí u Williamse, na druhou stranu je pravda, že zrovna Robbie mluví o svých životních prohrách a poklescích celkem otevřeně. Drogy, odvykačky, duševní nemoci, přemýšlení o sebevraždě...nic pro něj není tabu. Navíc je bavič od kosti, takže i kdyby byla celá minisérie nakonec zase jen PR, tak se můžete spolehnout, že se u vykládání historek ze zpěvákova života přinejmenším nebudete nudit.

Robbie Williams, jeden z nejvýznamnějších světových bavičů, se blíží padesátce a s milující manželkou, čtyřmi dětmi a mladou rodinou se konečně začíná cítit spokojeně. Zažil toho hodně, dosáhl všeho, co si přál, usadil se a nic mu nechybí. Své minulosti ale Robbie uniknout nemůže. Tisíce hodin té minulosti byly zaznamenány na video. Robbie všechny ty zákulisní záběry nikdy neviděl. Až doposud. Aby se zbavil démonů, je Robbie odhodlaný projít záběr po záběru, každým svým vzestupem i pádem. Platinová alba, vyprodané koncerty, zbožňující davy; alkohol, drogy, dno a cokoliv najdete pod ním, když nepřestanete hrabat. Dokument je příběhem nepředstavitelné slávy, které přišla v mladém věku a vybrala si svou daň.

Snímek produkoval Asif Kapadia, jenž je zodpovědný za ceněné dokumenty Amy (za ten získal Oscara) nebo Senna, popřípadě za epizody seriálu Mindhunter. Režíroval Joe Pearlman (Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic, Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now).

Všechny díly jsou už teď dostupné na Netflixu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu