Monarch: Odkaz monster: Chválený seriál ze světa Godzilly dorazil

Monarch: Odkaz monster: Chválený seriál ze světa Godzilly dorazil | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 33 obrázků
Připravte se na odhalování tajemství, silnou rodinnou ságu a dostatek monster.

Od 17. listopadu nabídne Apple TV+ předplatitelům první dvě epizody seriálu Monarch: Odkaz monster (Monarch: Legacy of Monsters). Zveřejněné už jsou také první recenze, které seriál výrazně chválí. Velké scény s monstry prý vypadají skvěle i v seriálovém zpracování. Ale co je důležitější, snad vůbec poprvé fungují v americkém Godzilla příběhu nejen atrakce, ale i lidské příběhy. Otec a syn Kurt a Wyatt Russellovi jsou prý skvělí ve ztvárnění starší a mladší verze Leeho Shawa, který má v rukou klíče k rozluštění tajemství společnosti Monarch. Právě o to se pokoušejí v současné dějové linii ostatní postavy. Skrze ně vstupujeme znovu do světa monster, abychom jej prozkoumali prizmatem výzkumníků, agentů i obyčejných lidí, nejen v rovině obří destrukce.

Krom recenzí se před premiérou dočkaly zveřejnění také nejrůznější upoutávky. Ve dvou případech jde vlastně o více či méně klasické trailery, jen jeden z nich je doplněný o komentář tvůrců a herců. Třetí video je jednou z úvodních scén první epizody, kde Bill Randa (John Goodman) prchá na Ostrově lebek před monstry. Jak sami můžete vidět, jak tahle sekvence, tak další záběry s monstry vypadají líp, než leccos, co v současnosti potkáváme v celovečerních filmech. Minimálně po téhle stránce tedy Apple dodá něco, co diváci nevídají zrovna každý den.

Po hromové bitvě Godzilly s Titány je San Francisco srovnané se zemí a lidé se vzpamatovávají z šokující skutečnosti: Monstra existují. Monarch: Odkaz monster pojednává o dvou sourozencích, kteří kráčejí v otcových šlépějích, aby rozkryli spojení svojí rodiny s tajuplnou organizací známou jako Monarch. Stopy je vedou do světa monster a hluboko do králičí nory, až k armádnímu důstojníkovi Lee Shawovi. Děj se odehrává v 50. letech a o půl století později, kdy Monarch ohrožuje, co všechno Shaw ví. Dramatická sága se odehrává napříč třemi generacemi, odkrývá hluboce pohřbená tajemství a to, jaký vliv mohou mít velké katastrofické události na naše každodenní životy.

V jednotlivých rolích vystupují Kurt Russell, Wyatt Russell, John Goodman, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett a Elisa Lasowski. Hlavním režisérem je Matt Shakman. Hlavními scenáristy Chris Black a Matt Fraction.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu