Láska je slepá: Švédsko – Zamilovaná reality show je zpátky

Láska je slepá: Švédsko – Zamilovaná reality show je zpátky | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Seznamka od Netflixu je zpátky a vůbec poprvé zavítala do Evropy.

Už od roku 2020 můžeme na Netflixu sledovat reality-show Láska je slepá (Love Is Blind), kde se účastníci snaží navázat hluboká emocionální spojení, aniž by se přitom viděli. Postupně show čím dál tím víc sklouzává k senzacechtivým, bulvárním momentům, které až tak nesouvisejí se skutečnými vztahy, jako spíš se snahou udržet diváckou pozornost za jakoukoliv cenu. Tu a tam se se ale pořád objeví nějaký srdečný moment a páry spolu daleko víc zůstávají, než je v podobných show obvyklé.

Krom americké verze vznikla ještě brazilská a japonská. Teď vůbec poprvé zavítáme do Evropy, kde vnikla Láska je slepá: Švédsko. Minimálně v traileru to vypadá, že byli do soutěže obsazeni daleko obyčejnější lidé, než jsme zvyklí z americké a brazilské verze (ta japonská je z úplně jiné dimenze). Tam potkáme většinu lidí, co na první pohled chtějí být influenceři, popřípadě byli obsazení proto, jak jsou hlasití nebo vyloženě divní. Přinejmenším trailer pro švédskou verzi ukazuje řadu účastníků, kteří na první pohled působí jako někdo, koho byste mohli znát třeba z práce. Nicméně i tady upoutávka vrcholí několika vypjatými momenty, které naznačují, že přinejmenším na jeden pár čeká pořádné drama.

Love Is Blind: Sweden startuje 12. ledna, kdy Netflix uvádí čtyři epizody. Další čtyři přijdou o týden později a 26. ledna dorazí svatební epizoda. Někdy později máme očekávat klasickou reunion show.

Koncept reality show Láska je slepá (Love Is Blind) je jednoduchý.. Přesně podle názvu se účastníci show vzájemně nevidí, pouze si mohou povídat přes zeď. Má se tak odfiltrovat povrchní atraktivita a nezadaní lidé mají zjistit, zda si s protějškem sedí na osobnostní úrovni. Pokud si i bez očního kontaktu dokážou říct společné „ano“, pošle je produkce na dovolenou, kde mohou zjišťovat, zda funguje i vzájemná fyzická přitažlivost. A konečně v samotném závěru spolu soutěžící pod dohlede kamer nějakou dobu randí v běžném životě. Tedy při chození do práce, za setkávání s rodinou a přáteli apod. Vše vrcholí před oltářem, kde se ukáže, zda se páry v rámci show rovnou také sezdají.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu