Gilmorova děvčata: Co všechno už víme o seriálovém návratu

Gilmorova děvčata: Co všechno už víme o seriálovém návratu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Seriál přišel o milovanou postavu, na Lorelai s Lukem asi čekají trable a Rory stále hledá toho pravého. Přikládáme nejnovější fotky.

Fanoušci dobrých dialogů, popkulturních odkazů a lehce výstředních, ale v jádru nesmírně sympatických postav mají už dávno v kalendáři zakroužkované datum 25.11. Tehdy totiž Netflix zveřejní Gilmore Girls: A Year in the Life.

Nová minisérie naváže na dnes již kultovní seriál. Vrátí se prakticky všechny postavy a to nejen ústřední, ale i nejrůznější figurky, které jsme pravidelně potkávali v ulicích městečka Stars Hollow. Minisérie bude mít čtyři devadesátiminutové díly, které se budou odehrávat ve čtyřech ročních obdobích. Představitel Luka Danese, Scott Patterson dokonce tvrdí, že A Year in the Life bude spíš než jako seriál působit jako čtyři filmy.

Dozvíme se, co se za těch devět let v životech odehrávalo, přičemž hlavní témata budou zřejmě tři. Tak především, Edward Herrmann v roce 2014 zemřel a to neovlivnilo jenom tvůrce a herce, kteří na něj každý den při natáčení vzpomínali, ale samozřejmě také postavy. Jak sami můžete vidět na jedné z přiložených fotografií, Edwardův Richard Gilmore se dočká pohřbu, což bude mít vliv především na jeho ženu Emily (Kelly Bishop), ale samozřejmě i na ostatní postavy.

Pak je tu vztah Luka a Lorelai (Lauren Graham). Patterson potvrdil, že pár je pořád spolu a snaží se přijít na to, co dál. Rozhodně máme čekat nějaký ten bengál a opravdu intenzivní scény. Máme se snad obávat trablů v ráji?

A je tu samozřejmě i Rory (Alexis Bledel). Jedním z velkých témat seriálu vždycky byli její chlapci. Kdo by někdy nevedl debatu o tom, jestli Dean (Jared Padalecki), Jess (Milo Ventigmilia) nebo Logan (Matt Czuchry). Schválně do komentářů dejte vědět, který z nich byl váš oblíbenec ;-). V minisérii se všichni tři vrací, tak uvidíme, jestli Gilmorova děvčata budou dál pokračovat relativně přirozenou cestou, kdy byli všichni pánové dosud vykreslení jako zastávky na cestě životem dospívající ženy a osud přivane Rory do náruče někoho úplně nového anebo se dočkáme poněkud hollywoodštějšího rozuzlení, kdy hrdinka skončí jedině s někým, koho už dávno důvěrně známe. Tak či tak to vypadá, že je Rory stále nezadaná, nebo minimálně není vdaná. Protože detail Roryiny levé ruky na plakátu s hrnky určitě nebude jen náhoda. A proč schovává levačku Lorelai? Je to náznak zmiňovaných komplikací s Lukem?  To se všechno dozvíme v listopadu.

Před časem se objevil první teaser trailer, dnes přikládáme ještě video, ve kterém Lauren Graham zve diváky ke sledování starších epizod:

Zdroje: E Online, E Online II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu