Hra o trůny: Populární teorie slibuje další sourozeneckou lásku

Hra o trůny: Populární teorie slibuje další sourozeneckou lásku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zkraťte si dlouhé čekání na další řadu Hry o trůny a pojďte spekulovat.

Upozorňujeme, že článek obsahuje spoilery!

Youtuber Alt Shift X přišel s novou fanouškovskou teorií ohledně budoucího svazku mezi Sansou Stark (Sophie Turner) a Jonem Snowem (Kit Harrington). Celá analogie je postavena na událostech prequelové knihy Rytíř Sedmi království.

Sansa a Jon byli sice vychováni v domnění, že jsou nevlastní sourozenci, ale jak jsme se na konci šesté řady seriálu dozvěděli, vše může být úplně jinak. Vše nasvědčuje tomu, že Jon je ve skutečnosti synem Nedovy mladší sestry Lyanny a Rhaegara Targaryena, staršího bratra Daenerys a Viseryse. Pokud vám už z toho jde hlava kolem, tak se třikrát nadechněte, uspořádejte si v hlavě rodokmeny a jdeme konspirovat.

Rytíři Sedmi království je útlá kniha obsahující tři povídky, které předcházejí ději Písně ledu a ohně. Pro nás je zásadní první z nich, která se točí okolo turnaje pořádaného v Ashfordu. Když se podíváme, kteří rytíři se umístili na prvních pěti pozicích, hned to začne být zajímavé: Lyonel Baratheon, Tybolt Lannister, Leo Tyrell, Humfrey Hardyng a Valaar Targaryen.

Nyní se podívejme na vztahy, kterými si chudinka Sansa prošla. Nejdříve byla zasnoubena s Joffreym Baratheonem, následně s Lorasem Tyrellem. Pak si musela vzít Tyriona Lannistera a následně Harrolda Hardynga (pouze v knižní předloze). Tím pádem by se dle této analogie měla zasnoubit nebo oženit s někým z rodu Targaryenů. Ve hře jsou už jen dva adepti - Daenerys a Jon Snow. Na dračí princeznu bych si nevsadil, ale Král Severu, to už je jiné kafe.

Teorie má samozřejmě i pár mezer. Joffrey není ve skutečnosti Baratheon a pořadí Lannistera a Tyrella je prohozené vůči vztahové linii. Na druhou stranu přítomnost zástupců z rodů Hardyngů na obou seznamech je už lehce podezřelá. Náhoda? Nemyslíme si!

A co vy? Máte nějakou oblíbenou teorii na zkrácení dlouhé chvíle při čekání na další sezonu?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Pravdoláskař | 18.10.2016 02:10
Moje populární teorie? Mojí populární teorií je, že Západozemí a Essos jsou pouze další kontinenty Ardy. Ano, já tvrdím že Píseň se odehrává po porážce Mordoru a zničení Prstenu. A kdo tvrdí že Píseň neskončí apokalypsou kde Jon Snow alias Božské vtělení Tůrina Turambara zarube Velkého Jiného Glamdringem a pak zazní druhá hudba a Sansa s Aryou budou mít sólo!Ano, já mám nervy na dost věcí!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu