Ghost Rider by mohl dostat vlastní show na Netflixu

Ghost Rider by mohl dostat vlastní show na Netflixu | Fandíme seriálům
Marvel
Zobrazit dalších 14 obrázků
Ale třeba také vlastní film. Smluvní podklady k tomu jsou.

Gabriel Luna se mezi fanoušky zapsal jako Ghost Rider Robbie Reyes poměrně slušně. V aktuálním rozhovoru se jej reportér zeptal, jestli by chtěl dostat vlastní seriál třeba na Netflixu, kdyby záleželo na něm. Luna odpověděl, že se především hodně baví a chce maximálně využít příležitost, kterou dostal. Pokud by byla šance hrát Ridera i mimo Agenty S.H.I.E.L.D.u, určitě by se jí chopil. Krom seriálu Luna dodal, že fanoušci mluví také o celovečerním filmu, ať už by měl být uvedený v kinech nebo na Netflixu.

A o všech těchto variantách se podle Gabriela diskutuje uvnitř Marvelu a smlouvy jsou napsané tak, aby veškerý Ghost Riderův potenciál šlo v případě zájmu okamžitě začít čerpat. Takže pokud pozitivní ohlasy diváků vydrží, tak stačí aby někdo z producentů přišel s nosným nápadem a hned je možné jednat.

Jak byste Ghost Ridera nejraději viděli vy? Nadále jako součást Agentů? Ve vlastním seriálu na ABC? Ve vlastním seriálu na Netflixu? Ve vlastním filmu na Netflixu? Nebo ve vlastním filmu určeném pro kina?

Zdroj: ComicBook.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 10

Fimi | 22.11.2016 09:25
no to není jen ve Švédsku ale snad v celé Skandinávii....je to jeden z důvodů proč tam mluví pěkně anglicky už i malé děti.....co není ve švédštině jejich originální tvorba, je v originále v cizích jazycích s titulky a prostě bez dabingu....skvělý systém...jenže to by u nás polovina umělců přišlo o práci :-D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu