The 100: Trailer na 4. sezonu ukazuje radioaktivní zkázu

The 100: Trailer na 4. sezonu ukazuje radioaktivní zkázu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Na stovku přeživších čeká v postapokalyptickém světě další kolo jaderného ozařování, které hrozí zničit vše živé, co ještě zbylo.

Seriál The 100 není bez chyby. Přeci jen se vysílá na stanici CW, a tak má občas sklony k melodramatu, každá sezona je lehce natahovaná a naprostá většina postav vypadá téměř vždycky výborně, jako by se zrovna chystaly pózovat do kalendáře (v některých případech do kalendáře Marilyna Mansona, ale přece). Má ale také spoustu silných stránek. Na poměry CW vypadá The 100 opravdu nákladně, neustále se něco děje, postavy jsou sympatické, seriál se je nebojí zásadně měnit nebo i zabíjet. Především jde ale o výtečný mix akce, sci-fi a fantasy, který ukazuje svět budoucnosti, ve kterém se hrstka vyvolených z orbitální stanice po návratu na Zemi střetne s těmi, kteří zde přežili globální apokalypsu.

Krom života na futuristické stanici či v podzemních bunkrech nabídl seriál postapokalyptickou společnost která míchá Šíleného Maxe a Hru o trůny. Dále jsme tu měli témata umělé inteligence, svobodné vůle, problémy správného vůdcovství, osobní oběti, virtuální realitu, kult, náboženské vytržení a tak by se dalo pokračovat dále a dále. Teď je tu trailer na čtvrtou řadu, který opět slibuje turbulentní zážitek, kdy se všechno bude měnit z epizody a epizodu a po zdrcujícím závěru třetí řady tentokrát půjde o všechno ještě víc než kdykoliv předtím. Tady je trailer a oficiální synopse.

Tři sezony stovka bojovala o přežití. Ten boj je rozeštval a stál život jejich nejbližší přátele. Ve třetí řadě se hrdinové ocitli v epicentru světa Zemáků (Grounders), ale zároveň museli bojovat o duši Arkádie. Navzdory veškeré snaze se válka zdála nevyhnutelnou, dokud se neobjevila nová, ještě nebezpečnější hrozba, která celou dobu tiše nabývala na síle, až definitivně explodovala. ALLIE, umělá inteligence, která zničila svět, nabídla všem, že jim pomůže od bolesti a dá jim věčný život ve Městě světla. Ale jak počet jejích stoupenců rostl, rychle začalo být patrné, že staví armádu určenou k ovládnutí veškerého života na Zemi. Válka mezi znesvářenými stranami rychle skončila a začal boj za záchranu samotného lidství. Po epickém finále třetí řady přeživším na záda padla další krutá rána. Je ještě vůbec pro co bojovat? Vzdají se naši hrdinové bez boje nebo najdou víru a oporu jeden v druhém, až budou čelit své dosud nejtemnější zkoušce?

Série volně vychází z knižní předlohy od Kass Morgan, showrunnerem je Jason Rothenberg. V hlavních rolích se vracejí Eliza Taylor jako Clarke, Paige Turco jako Abby, Bob Morley jako Bellamy, Devon Bostick jako Jasper, Henry Ian Cusick jako Marcus, Christopher Larkin jako Monty, Marie Avgeropoulos jako Octavia, Isaiah Washington jako Thelonius, Lindsey Morgan jako Raven, Richard Harmon jako Murphy a nově byl mezi hlavní postavy doplněn také Roan (Zach McGowan), který byl dosud postavou vedlejší.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

_gold_ | 15.12.2016 21:35
Píšete co trailer ukazuje: ... "ukazuje radoiaktivní zkázu"... A je jedno jestli to je podstatná informace nebo ne nebo pouze vyjádření něčeho.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu