The Good Fight: Spin-off Good Wife v první upoutávce

The Good Fight: Spin-off Good Wife v první upoutávce | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Oceňované právní drama nekončí, jen změnilo podobu.

The Good Wife, alias Dobrá manželka, slavila na stanici CBS úspěch u kritiků i u diváků. Na obrazovkách vydržela dlouhých sedm let. Všechno dobré musí jednou skončit, nicméně definitivní umíráček ještě nezazvonil. Několik postav se dočkalo spin-offu s názvem The Good Fight.

Ten se odehrává rok po skončení The Good Wife a hlavní postavou je Diane Lockhart (Christine Baranski). Finanční podvod zničí reputaci její kmotřenky Maii Rindell (Rose Leslie z Hry o trůny) a zároveň ji samotnou připraví o všechny její úspory. Obě jsou tak nuceny opustit společnost Lockhart & Lee a společně se rozhodnou spojit síly s mladou ambiciózní právničkou Luccou Quinn (Cush Cumbo) v jedné z předních chicagských právních firem.

Sarah Steele se vrací jako Marrisa Gold, která v původním seriálu byla Dianinou sekretářkou a teď pro ni pracuje jako vyšetřovatelka. Zach Grenier se opět objeví jako David Lee, Jerry Adler jako Howard Lyman a Carrie Preston jako Elsbeth Tasconi. Nově obsazení doplňují Delroy Lindo, jako Robert Boseman, právník, který začne Dianě přetahovat klienty, Justin Bartha jako Colin, právník z kanceláře státního návladního, který si něco možná začne s Luccou, a Erica Tazel v zatím nespecifikované roli.

Showrunnery jsou opět Robert a Michelle King, autoři původní série. Show má mít prozatím deset epizod a bude se vysílat výhradně na digitální službě CBS All Access. Je to vůbec první hraný seriál, který na službě bude uvedený. Díky internetovému vysílání by měl být nový seriál oproti The Good Wife o něco odvážnější. Seriál měl být původně uvedený až v květnu, avšak CBS All Access odložilo premiéru nového Star Treku, a tak bude „Dobrý boj“ uvedený už 19. 2. 2017. Přikládáme první upoutávku, která slibuje intenzivní dramatický zážitek. V galerii na vás čekají plakát a několik fotek.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu