Dynastie: Slavná rodinná sága se vrací na obrazovky

Dynastie: Slavná rodinná sága se vrací na obrazovky | Fandíme seriálům
Dallas nebo Dynastie? Která rodinná sága byla ta vaše?

Počátky komerčního vysílání u nás s sebou přinesly rozličné hity amerických televizí z 80. let. Chybět nemohly ani věhlasná rodinná dramata z prostředí zámožných amerických rodů. Dallas asi není třeba nikomu představovat. Dynastie možná u nás nebyla tak prominentní, ale v USA byla neméně úspěšná. Původní seriál se odehrával v Denveru, kde ropný magnát Blake Carrington přivedl do svého života v luxusu jako svou novou manželku bývalou sekretářku. Seriál se zabýval složitou rodinnou situací, intrikami, vztahy a životem v blahobytu.

Nový remake se zaměří opět na rodiny Carringtonů, Colbyů a jejich spory o majetek a děti. V centru dění budou neshody Fallon Carrington, dědičky otcova miliardového impéria, a Cristal, její hispánské macechy z úplně jiné společenské vrstvy, kterou si otec hodlá vzít. Stanice CW si zatím objednala pilotní díl, který píší Josh Schwartz a Stephanie Savage. Role výkonných producentů přijali Esther a Richard Shapiro, autoři původní Dynastie.

Zdroj: The Wrap

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Mayk | 01.02.2017 08:28
Panebože ! To fakt ? :D Pamätám si to ako bol to celkom slušný seriál :D Nebol ani moc dlhý ako napr. Dallas alebo - Tak plynie čas . No nemyslím, že to bude mať taký úspech ako vtedy 80 r.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu