Teorie velkého třesku: 11. a 12. řada téměř schváleny, platy jdou nahoru

Teorie velkého třesku: 11. a 12. řada téměř schváleny, platy jdou nahoru | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 10 obrázků
Podrobnosti o budoucnosti The Big Bang Theory.

Před pár dny mluvil Jim Parsons o tom, že věří tomu, že se další díly Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory) točit budou. Teď hollywoodské zpravodaje přinášejí podrobnosti. Další natáčení je prakticky jistá věc, jedná se pouze o detailech smluv jednotlivých herců. Seriál se má prodloužit o 11. a 12. sezonu, které by nakonec opět každá měly mít 24 epizod, i když se nějakou dobu zvažovaly kratší sezony, aby herci měli více času na další projekty.

Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar a Simon Helberg by se nově měli všichni dočkat platů kolem milionu dolarů, přičemž dříve milion za epizodu dostávala pouze první trojka. Ta stále dostává navíc procenta ze zisku, Parsons a Galecki dostali také možnost produkovat vlastní seriály a Cuoco místo toho blíže nespecifikovanou finanční kompenzaci. Mayim Bialik a Melissa Rauch jdou s platy také nahoru. Dosud byly jako relativní novicky z celého obsazení placené nejhůře (kolem 175 tisíc za epizodu), teď by si taktéž měly „výrazně přilepšit“.

Rozpočet seriálu se tak vyšplhal někam k deseti milionům za epizodu. Dosud byl Big Bang pro produkční firmu Warner TV a stanici CBS velice výhodný a jen za přeprodej práv dalším stanicím inkasovala produkční společnost celkově kolem miliardy dolarů. Současné smlouvy o přeprodeji ale končí a do budoucna by mohly být pro Warner TV podmínky podstatně méně lukrativní. Takže i když se zatím společně s 12. sérií konec seriálu neplánuje, není vyloučené, že seriálu nakonec zlomí vaz příliš vysoké výrobní náklady. Zvlášť když dříve CBS platila rozpočet společně s dalšími partnery, teď jej dává z vlastní kapsy. Podle Variety CBS do určité míry pokračuje v seriálu nejen kvůli tomu, že zatím má stále vynikající výsledky (jeden z vůbec nejsledovanějších pořadů současnosti), ale také proto, aby si nerozházela vztahy s producenty Chuckem Lorrem a Billem Pradym, kteří chrlí jeden hit za druhým.

Stále se také chystá spinoff s malým Sheldonem, který produkuje Jim Parsons a píše jej showrunner Big Bangu, Steven Molaro. Obsazení už by mělo být kompletní, před natáčením pilotu se čeká ještě na doladění scénáře.

Zdroje: Variety, Deadline, THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu