The One Percent: Iñárritu chystá výpravný seriál

The One Percent: Iñárritu chystá výpravný seriál | Fandíme seriálům
Sociální a charakterní drama natočené za asistence zkušených oscarových tvůrců roztočí nečekaná výhra v loterii.

Po historickém výletu v Revenantovi se Alejandro Gonzalez Iñárritu vrací ždímat emoce do přítomnosti. Tentokrát ovšem v seriálové podobě. Hrdinou seriálu The One Percent je Alfred Murphy, čtyřicetiletý farmář, který v mládí snil o kariéře ve velkoměstě. Místo toho se oženil, počal dvě děti, přijal práci na farmě svého tchána a už dvacet let na ní ohýbá hřbet. Farma je ve špatném finančním stavu a Alfred by z ní nejraději odešel, ale žádný jiný zdroj příjmu nemá. Vše se změní v okamžiku, kdy vyhraje v loterii. Snadno by mohl zaplatit veškeré rodinné pohledávky, ale bude se mu chtít pomáhat tchánovi, který jej neustále shazuje a manželce, která zažádala o rozvod?

Hrdinu měl původně hrát Ed Helms, ale kvůli posunům natáčení musel projekt opustit. Role by tak měla připadnou Gregu Kinnearovi. Jeho manželku má hrát Hilary Swank. Tchána by chtěl hrát Ed Harris, ale ještě není úplně zřejmé, jestli by se mu seriál nekryl s natáčením další řady Westworldu.

Alejandro Gonzalez Iñárritu seriál produkuje a píše společně s kolegy, kteří s ním připravili Birdmana. Jsou to Alexander Dinelaris Jr., Nicolás Giacobone a Armando Bó. Iñárritu chce zrežírovat první dvě epizody, aby následujícím režisérům udal tempo. Pomáhat mu v tom bude Emmanuel Lubezki, oscarový kameraman, který s Alejandrem točil Birdmana i Revenanta. Výpravu má na starosti Jack Fisk, který taktéž pracoval na Revenantovi.

Seriál má mít deset epizod, celý se má točit na skutečných lokacích a celý děj se má natáčet v tom pořadí, v jakém se bude odehrávat. Původně měla seriál vysílat stanice Starz, ta ale kvůli průtahům v přípravách vycouvala, a tak se pro seriál momentálně hledá nová stanice.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Danielll' | 07.03.2017 22:14
Iñárritu chce zrežírovat první dvě epizody, aby následujícím režisérům udal tempo,jo jo to jeho tempo je opravdu vražedné,co záběr to čekáni na smrt.Leda,že by sem tam Hilary Swank,ukázala svoji výbavu,pak bych možná nad tím i očkem pomrknul,jinak to jde totálně mimo mě.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu