Komentáře 5

Spike/ | 21.10.2018 17:12
To zatím nikdo neví jak to bude... rozhodně to nebude pokračování původního seriálu, jisté je že do hlavní role chtějí afroameričanku. Pokud by se seriál soustředil na jinou přemožitelku tak ještě ok, ale pokud to bude 'černá' Buffy tak to bude průser. Na to je původní Buffy ještě moc dobře zafixovaná v paměti, nehledě na dodnes vycházející komiksy (které by se ale co jsem pochopil měly už chýlit ke konci a definitivně děj uzavřít, takže uvidíme) a na nějakou 'moderní' novou verzi bude asi zvědavo hodně málo lidí... Stejně jako aktuální nová verze Charmed, venku je jen pilot zatím ale je to průser na n-tou, tisíckrát radši se znovu kouknu na původní seriály z 90. let, přestože dnes už trochu zastaraly, než na za každou cenu moderní a korektní zpackané nové rebooty.
angel | 10.10.2018 08:27
ahojte lidi mužete mi to vysvetlit nechapu to ? ten rebot buffy jak teda bude to pokracovat ? nebo jak ? to bude dekuju
Daisy | 02.08.2018 01:43
Možná že by na scénu měla příjít úplně nová přemožitelka s jiným jménem s novým a napínavějším dějem ..
Nevracela bych se k tomu jak asi Buffy žije ted..
Pokud tohle vznikne mělo by to vzniknout úplně s jinou tváří a osobností než s bývalou přemožitelkou..s afroamerickou herečkou souhlasím určitě by to bylo zajímaví pokud by to nebyla kopírka chce to nový nádech a ne se vracet k zaprasenym scénářům..
Určitě by bylo lepší stvarnit cestu nastávající přemožitelky.
Spike | 05.06.2018 13:05
Kdyby se o pokračování uvažovalo třeba před deseti lety tak bych byl pro. Dnes ale ne. Byla by to obrovská chyba. Je sice škoda, že se nezfilmují komiksová pokračování ovšem bez původního obsazení by to nefungovalo. Jednou možná vznikne úplně nová verze, ale bez citlivého přístupu jistě skončí fiaskem.
Spike/ | 03.06.2018 12:35
Vzhledem k tomu že vychází už přes 10 let kvalitní komiksová pokračování, nemám potřebu nechat si seriál kazit nepovedeným rebootem. Možná že časem se Buffy stane to co teď Charmed, ale takový projekt je předem odsouzen k neúspěchu. A kompletní seriálové obsazení se jistojistě nevrátí, nemyslím ani že Joss Whedon by měl potřebu riskovat že zneuctí své životní dílo. Kolem r. 2010 bych ten reboot ještě viděl jakž tak nadějně, nyní už ne.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu