Buffy, přemožitelka upírů: Reboot prý nikdo nechce

Buffy, přemožitelka upírů: Reboot prý nikdo nechce | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Měl by vzniknout reboot Buffy, přemožitelky upírů? Jedna z aktérek seriálu má na to jasný názor. 

Od premiéry amerického seriálu Buffy, přemožitelka upírů uběhlo už více než 20 let. Přesto se stále diskutuje o jeho obnově. Přeci jen seriál patřil mezi ty nejpopulárnější projekty už jen proto, že vytvořil jednu z nejsilnějších smyšlených feministických ikon všech dob v podobě Sarah Michelle Gellar (Buffy). K vytvoření rebootu se teď vyjádřila Clare Kramer, která se coby Glory objevila v celkem 13 dílech série. Když se jí novináři zeptali, zda by měla být série oživena, odpověděla:

"Ne! Nikdo to nechce. Lidi sice zajímá, co se s Buffy děje, ale nemyslím si, že by to opravdoví fanoušci Buffy chtěli. Pokud by to samozřejmě nebylo s původním obsazením, ale to se nestane," uvedla.  

Sama Sarah Michelle Gellar loni vyjádřila ohledně vzkříšení seriálu jisté pochybnosti: "Vždy jsem věřila, že to, co dělalo seriál tak jedinečný, byly hrůzy školních let, které běžně prožíváme v době formování osobnosti. V rámci těch let jsme řešili šikanu, identitu, rasismus, vinu, smrt, první lásky a zlomená srdce použitím démonů, kteří byli metaforami pro skutečné démony, které prožíváme a nosíme v hlavě. Nejsem si jistá, jak toto převést do dospělosti, ačkoliv jsem si jistá, že by to nějak šlo," uvedla. 

Stáli byste o zmrtvýchvstání Buffy, přemožitelky upírů?

Zdroj: News, Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Spike/ | 21.10.2018 17:12
To zatím nikdo neví jak to bude... rozhodně to nebude pokračování původního seriálu, jisté je že do hlavní role chtějí afroameričanku. Pokud by se seriál soustředil na jinou přemožitelku tak ještě ok, ale pokud to bude 'černá' Buffy tak to bude průser. Na to je původní Buffy ještě moc dobře zafixovaná v paměti, nehledě na dodnes vycházející komiksy (které by se ale co jsem pochopil měly už chýlit ke konci a definitivně děj uzavřít, takže uvidíme) a na nějakou 'moderní' novou verzi bude asi zvědavo hodně málo lidí... Stejně jako aktuální nová verze Charmed, venku je jen pilot zatím ale je to průser na n-tou, tisíckrát radši se znovu kouknu na původní seriály z 90. let, přestože dnes už trochu zastaraly, než na za každou cenu moderní a korektní zpackané nové rebooty.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu