Vikingové: Chystá se spin-off?

Vikingové: Chystá se spin-off? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Čeká fanoušky seriálu Vikingové podívaná v podobě spin-offu? Tvůrce promluvil.

V únoru vtipkoval scenárista seriálu Vikingové Michael Hirst o tom, že by vytvořil poněkud bláznivý spin-off v reakci na to, kolik postav stihl už za necelých 5 odvysílaných sérií zavraždit: "Vlastně mi bylo navrženo, abych vytvořil spin-off Vikingů s názvem Valhalla. Tam by se setkaly všechny postavy, které jsem kdy zabil. Valhalla by o nich pak vyprávěla další příběhy," nechal se slyšet v rozhovoru pro Variety. 

Vikingové: Ragnarovi synové odhalili své dubléry
 

Server Express.co.uk se proto rozhodl na Hirsta uhodit s dotazem, zda skutečně připravuje spin-off: "Myslím, že by mohl v pohodě vzniknout. Právě se o tom diskutuje. Ale jak to nakonec bude, to nevím," vysvětlil Hirst.

Ohledně spin-offu z Valhally Hirst jasně objasnil, že pouze vtipkoval a vysvětlil, proč by realizace takového spin-offu jaksi postrádala smysl: "Problém je, že by každou noc hodovali s Bohy a každé ráno by pak šli znovu a znovu do bitvy a pozabíjeli jeden druhého, protože to je to, co by udělali. A byli by znovu mrtví. Pak by vstali a šli na večerní hodování do Valhally. A to by byl jejich život. Přiznám se, že to pro mě není příliš zábavné. Těžko z toho udělám dechberoucí drama. Ale ta idea je legrační."

A co myslíte vy? Stálo by za to udělat spin-off seriálu Vikingové z Valhally? V galerii si prohlédněte sérii snímků z natáčení.

Zdroj: Express

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 30.05.2018 11:08
Tento seriál prostě miluju... ale spin-off z Valhally, to asi ne...zas tak výrazné postavy krom ke konci nudného Ragnara nezemřeli...nejvocei bylo ovšem líto Halfdana a Torsteina
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu