Komentáře 1

DarX | 24.11.2018 23:06
Podle mě tedy kvalita vůbec nahoru nešla právě naopak za prvé nesmyslné popichování spasitelů a Hilltopu v prvních 4 epizodách. Říkám si a tohle je jako co ? Negan je zajatý teď tu máme sequel spasitelů nebo co ? Se spasiteli to mělo skoncovat už na konci 7 sérii, popřípadně v polovině osmé, ale natahovat to od zmínění o Neganovi a spasitelech v 6. sérii až do osmé bylo vážně ubohé a nekoukatelné.
A ano slavná pátá epizoda 9. série kde nás opustil Rick a ano úplnou náhodou spadl na místo, kde se nacházel betonový blok s železnou tyčí a on se tak nabodl *clap* *clap* *clap* trapnější už snad byla jen animace se Shivou. Zde jde vidět kreativita režisérů.
Celou dobu pak utíká před nemrtvými a dostává vize či co, kde vidí své kamarády. Musím uznat, že tahle část byla dobrá a líbila se mi a ke konci, kdy odpálí most a zachrání ho Jadis a odletí bůh ví kam je celkem povedené. Ale potom dostaneme 6 epizodu, která se odehrává a 6 let později možná víc a vlastně zjistíme že chodci, nemrtvý nebo jak je nazývají dokážou mluvit. Zde musím říct WOW velké WOW nikdo totiž nečekal že by se konečně mohli na scéně objevit Našeptávači o kterých se mluví už od konci 7. série.
7 epizoda zde není co řešit. Je zbytečná a jen nás natahuje a napíná na osmý díl tzv. Mid-season.
Teď bych se rád vyjádřil k tomu, že tvůrci nemohou už udělat víc, ale mohou mohli by třeba udělat změnu. Například míň epizod, ano myslím že by to prospělo místo 16 třeba 10. Vyhnuli bychom se zbytečným natahováním, nudných dialogů a seriál by byl v pohybu. Nebo zapojit trochu kreativity vymýšlet nové věci, proč se držet komiksu, když už se stejně podle něj neřídí. Carl je pryč. Rick je pryč. A my dostaneme Michonne jako vůdkyni. A AMC se pak diví že ztrácí sledovanost. Doporučuju aby se trochu inspirovali stanicemi HBO a History Channel, protože na Game of Thrones a VIkings TWD vůbec nesahá.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu