Komentáře 2

Pipo | 01.07.2023 12:55
A ano, prosím haf, haf, haf. Štěkejte, že jsem homofob... v Zaklínači můžou být buzíci, lesbičky, koňopichové, nemám s tím problém. Mám problém s Marigoldem.
Pipo | 01.07.2023 12:52
Radovid je mladší než Cirila. Nemám ponětí kde v příběhu se teď chtějí nacházet, nicméně po bitvě u Brenny je Radovidovi 12 a pro celý příběh nemá Radovid jiný impact, než pár slov na konci příběhu, kterým dáli smysl až hry, takže jasný přiživování se na hrách a žádná snaha o vyprávění příběhu.

A jestli mě chce někdo tvrdit, že Netflix po tom co udělal z Jeskiera / Marigolda buzíka, nejede prolitickou špinavou hru, tak asi ať mě u toho aspoň netvrdí, že Komunisti zasahovali ideologicky do umění. Tohle je jen další plivání do ksichtu a prodávání se armádě psychicky narušených lidí, který nezajímá nic jinýho než být středem pozornosti a řvát na všechny, že si můžou dělat co chtějí a s čím chtějí.

Tohle už není o tom, že by člověk měl problém se sexualitou druhejch, nebo že by byl xenofob... nebaví mě to štěkání slaboduchých. Stejně jako Zaklínač není Slovanská fantasy, protože není, tak Zaklínač má striktně funkční svět a čumět na všechny ty buzeranty, přehlídky černochů, asiatů a neexistující znásilněný příběh muže jen sebemrskač bez mozku. To co dělá zaklínače zaklínačem je hlavně v knihách a slušně ive hrách. Tohle je jen hloupá propaganda na vymývání mozků pro slabomyslný.
Mám rád kvalitní filmový nebo seriálový zpracování, ale v tohle případě si vážně přečtěte knihy, to vám opravdu aspoň něco dá a nebo si nechte vymývat mozek a stěkejte jak kriplové.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu