Assassin's Creed míří do televize

Assassin's Creed míří do televize | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na velkém plátně bratrstvo zabijáků zřejmě dlouho neuvidíme.

Filmová adaptace Assassin's Creed nedopadla příliš dobře. A to jak z kvalitativního, tak i z kasovního hlediska. Zamrzelo to? Určitě. Nicméně šanci na reparát se nabízí na televizních obrazovkách v podobě seriálu. O něm se ještě neví vůbec nic. Jestli bude brát v potaz předchozí filmové události nebo se začne zcela od nuly, do jakého časového období se podíváme, zda bude hlavním hrdinou Altaïr, Ezio nebo nějaká jiná známá postava ze hry nebo filmu... Otázek se nabízí celá řada.

Před koncem loňského roku vývojářské studio Ubisoft, které stojí za asasínskou sérií, projevilo zájem o spolupráci s Netflixem, jenž by zpracoval nějaký z jejich titulů jako televizní show. Takže třeba bude tím titulem právě Assassin's Creed. Na jednu stranu je mi trochu líto, že se s vrahy se skrytými čepelemi znovu v kinech asi jen tak nesetkáme, ale zase seriál o určitém počtu dílů, kde se nebude muset nic uspěchat a půjde v klidu budovat mytologie mezi asasíny a templáři, by také nemusel být k zahození. Co si myslíte vy? Chtěli byste raději druhý film v kině s Michaelem Fassbenderem nebo se spokojíte s televizní sérií, kterou budete sledovat z pohodlí vašich obýváků?

Zdroje: GameSpot, Reddit

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Zadek | 23.03.2017 22:22
Fráze sledovat z pohodlí obýváku ve spojení s Netflixem je v Česku tak strášně směšná, bez urážky :D..... ono je jedno jestli film běží v kinech, na Netfixu nebo na ABC. Beztak si to valná většina stáhne. A stahovat se bude, dokuď nebudeme mít jedny z nejvyšších daní v Evropě a k tomu tak mrzký platy. Mimochodem, od toho měsíce jsme oficiálně uváděni jako rozvojová země. Před 100 lety jsme byli 3 nejsilnější ekonomika na světě jen pro zajímavost v pokroku. Tak pozdravujte ty Babiše a Sobotky u voleb. A to, že Američtí kritici vůbec Assassin's Creed nepochopili a jejich kritiku všichni tupě jen přebrali (ostatně jako u všech filmů), neznamená že je loňský film o hašašinech špatný. Nebýt Příchozích, tak bych ho jmenoval počinem roku. Pokud bude seriál zajímavý jako film, nebo Eziův příběh tak sem s ním.
Vstoupit do diskuze

Související články

Assassin’s Creed

21.12.2016 | USA, Velká Británie, Francie, Hong Kong, Malta, Tchaj-wan
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu