Highschool DxD: Anime se vrátí ve čtvrté řadě

Highschool DxD: Anime se vrátí ve čtvrté řadě | Fandíme seriálům
Souboje mezi třemi frakcemi budou pokračovat.

Jsou jen dvě možnosti, pokud jste klikli na tuhle novinku. Buďto to bylo prostě jen zvědavosti nebo mezi našimi čtenáři máme fanoušky anime a mangy. Té druhé skupině určitě bude Highschool DxD známé. Všechno to začalo novelou, která spatřila světlo světa v roce 2008, později ji doplnila manga a také anime o třech řadách. Čtvrtá řada byla potvrzená loni a na televizní obrazovky by měla nejspíš dorazit letos na podzim nebo příští rok.   

Hlavním hrdinou je Issei Hyoudou, středoškolák a docela looser, jenž trpí přehnanou touhou po ženských fyzických přednostech. Ačkoliv je řadou svých vrstevnic za tohle zvrhlé chování odsuzován, tak kupodivu první rande na sebe nenechá dlouho čekat. Jenomže chlapcův sen se bohužel změní v noční můru. Z roztomilé a nevinné dívky se totiž vyklube padlý anděl, Isseie vážně zraní a zanechá jej napospas smrti. Ten je poté zachráněn démonem Rias Gremory, která je shodou náhod nejkrásnější dívkou na škole. Issei se jakožto démon od této chvíle stává jejím služebníkem a tímto je vtažen do války mezi démony, padlými anděly a anděly.

Přesně se neví, kam se bude dobrodružství Isseie, Rias a ostatních ubírat, ale podle spekulací by se měl vrátit na scénu bůh Loki, jenž je v třetí řadě vězněn v podsvětí, kde se nechal pod vrstvou krystalů zapečetit. Když uprchne, použije svou moc k pokusu změnit čas a tím zvrátit události, které se staly. Issei se jej pokusí zastavit, ale nebude na to sám. Na pomoc by mu údajně měly přijít jeho budoucí dcery. 

Zdroj: Opp Trends

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 12

Rudmen | 22.04.2017 21:06
ukulelembo: Jestli bys chtěl bejt přímo součástí a psát o anime tady na seriálech, tak se ozvi na redakce@fandimefilmu.cz :-). Šance je otevřená každýmu, kdo bych chtěl zkusit se zapojit na chodu webu. :-)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu