Fear the Walking Dead: Kdy čekat 3. řadu a jaká bude

Fear the Walking Dead: Kdy čekat 3. řadu a jaká bude | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Co čeká hrdiny v postapokalyptickém světě, kde živí jsou někdy větší nepřátelé, než nemrtví?

Stanice AMC spojila finále sedmé řady The Walking Dead (Živí mrtví) s oznámením data premiéry svého dalšího seriálu s námětem „zombie“ apokalypsy, Fear the Walking Dead. Třetí série odstartuje už za necelé dva měsíce, v neděli 4.6. Jak první, tak druhá polovina třetí řady budou obsahovat vždy osm epizod. První dvě epizody budou odvysílány zároveň, stejně jako finále první poloviny, které proběhne přesně o měsíc později.

Zápletka bude pochopitelně rozvíjet konec předcházející řady, ve které naše skupinka přeživších musela opustit svou základnu na americko-mexické hranici. Zatímco většina skupiny v čele s Nickem a Lucianou prchá na sever, Travis, Madison a Alicia opouštějí hotel a vydávají se zpět na základnu, kde najdou jen umírajícího Alejandra. Ten jim řekne, aby šli hledat Nicka a jeho skupinu směrem k hranici. Mezitím je však právě Nickova a Lucianina skupina kousek od hranice přepadena a její vůdci zajati. Ve třetí sezoně můžeme očekávat opětovné shledání Ricka a jeho rodiny, po smrti Alejandra emocionálně napjatou Alicii, zničení Nickových představ o jeho nesmrtelnosti, uzdravení Stranda a mimo jiné také vůli Ofelie přežít v zajetí. Ke skupině přeživších se nově připojí Dayton Callie (Sons of Anarchy, Deadwood), Daniel Sharman (The Originals, Teen Wolf), Sam Underwood (The Following), který bude zastupovat Ottovu rodinu, organizaci připravenou na pád demokracie, a Lisandra Tena (Chicaho P.D.) hrající Lolu Guerrelovou.

Zápletka třetí řady vypadá hodně zajímavě, tak už aby tady další pokračování mladšího bratříčka Živých mrtvých bylo.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

peté13 | 27.04.2017 05:41
Na tohle jsem hodně zvědav, jestli se tvůrcům podaří 3 řadu nějak zajímavě vygradovat. V té druhé se to chvílemi zbytečně táhlo a nic zajímavého se nedělo.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu