Girlboss: Rozpačitá seriálová novinka z Netflixu

Girlboss: Rozpačitá seriálová novinka z Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Britt Robertson je v novém seriálu Girlboss (inspirovaným stejnojmenným knižním bestsellerem) k nezastavení, ale diváci úplně nadšení nejsou.

Netflix vypustil před časem do éteru komediální novinku Girlboss. Trailer můžete najít na konci článku, společně s uveřejněnými promo fotkami. V nové sérii hlavní roli ztvárnila šestadvacetiletá Britt Robertson, které jste si mohli všimnout ve výborné romantické komedii The First Time z roku 2012 nebo v letošním dojáku Psí poslání. Premiéra seriálu proběhla koncem dubna a jak je u streamovací služby Netflix zvykem, všech 13 třicetiminutových epizod bylo vypuštěno najednou.

Seriál Girlboss je inspirován bestsellerem #Girlboss od spisovatelky a zakladatelky módní značky Nasty Gal, Sophii Amuroso. Série se, stejně jako autobiografická kniha, která se u nás dá pořídit jen v originálním anglickém jazyce, zaměřuje přímo na Sophii Amuroso (Britt Robertson), která začala prodávat staré oblečení na eBay a ve svých 27 letech dokázala vybudovat multimilionové módní impérium se svou značkou Nasty Gal.

Scenáristkou a výkonnou producentkou projektu je Kay Cannon, tvůrčí osobnost série Ladíme, jejíž třetí díl přijde do našich kin na konci letošního roku. Dalšími výkonnými producenty jsou herečka Charlize Theron (Fast and Furious 8, Temné kouty), Laverne McKinnon a Beth Kono za společnost Denver & Delilah, režisér Christian Ditter (Jak přežít single) a samotná autorka předlohy Sophia Amoruso, společně s produkujícím Netflixem. Christian Ditter režíroval i pilotní epizodu, zbytek první řady si režijně rozdělil s Jamiem Babbitem (Girls) a Stevenem K. Tsuchidou (Inside Amy Schumer).

Seriál krom zmíněné B. Robertson nabízí i jiná zajímavá herecká jména. Nejlepší Sophiinu kamarádku Annie hraje Ellie Reed (2 $ocky). V roli Sophiina otce, jejího přesného protikladu, se představil Dean Norris, proslavený svou rolí Hanka Schradera z Perníkového táty, nebo seriálem Pod kupolí. Momentálně epizodně účinkuje i v desáté řadě Teorie velkého třesku. Přítele Annie pak hraje komik/herec Alphonso McAuley (Cesta za vítězstvím, Ulička hanby). Zbytek obsazení tvoří: Johnny Simmons (Charlieho malá tajemství), Melissa Macedo (Andělé a démoni), Exie Booker (American Horror Story) a Vanessa Ross (Ant-Man).

Trailer parádně navozuje rebelskou a živočišnou atmosféru celého projektu a hlavní herečka Britt Robertson je ve své nové vizáži téměř k nepoznání. Vlastní seriál balancuje mezi komedií a dramatem, je svižně podaný, ale ohlasy jsou bohužel spíše rozpačité. Girlboss podle všeho dost ubližuje skutečnost, že je hlavní hrdinka pro spoustu lidí dost nesympatická. Doporučuje se proto vydržet přes první epizodu, která ukazuje pouze její povrchní projev, a počkat si na ty další, kde seriál dokáže výrazně tnout do živého.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu