Danny DeVito a Jeff Goldblum spojí síly v hudební komedii

Danny DeVito a Jeff Goldblum spojí síly v hudební komedii | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Dvě známé tváře Hollywoodu si zahrají rozhádané hudebnické duo, kterému nezbývá nic jiného, než spojit síly.

Amazon Studios je oddělení společnosti Amazon.com, které se zaměřuje na vývoj televizních pořadů, distribuci a produkci filmů. To vše již od roku 2010. V poslední době například distribuovali oscarové drama Manchester by the sea nebo letošní dobrodružný film Ztracené město Z. Amazon točí také seriály a nedávno oznámil svůj další. Konkrétně se jedná o komediální seriál s půlhodinovou stopáží na každý díl. Příběh bude pojednávat o dvojici hudebníků, kteří sice v minulosti byli sami sobě rivaly, ale osudem budou donuceni se dát dohromady. Talentovaný a arogantní pár umělců se tedy bude snažit usmířit prostřednictvím svých blízkých, kteří mají rádi oba dva.

Do hlavních rolí byla obsazena skutečně zajímavá jména. Do role hudebníka Arla Finklemana byl obsazen legendární Danny DeVitto, kterého znáte z Přeletu nad Kukaččím hnízdem, Mafiánů, Dvojčat, Batman se vrací a celé řady dalších nezapomenutelných rolí. Za Erin Brokovich byl nominován na Oscara a momentálně jej můžete vídat v seriálu It’s Always Sunny in Philadelphia. Druhou hlavní roli, hudebníka Matta Downeyho, ztvární neméně proslulý Jeff Goldblum. Toho znáte především z Jurského parku, z Mouchy nebo populární sci-fi Den nezávislosti. A ani dnes nemá o nabídky nouze. Krom připravovaného seriálu ho letos ještě uvidíme ve třetím Thorovi a nedávno byl i oznámen do pokračování Jurského světa, kde se vrátí jako Dr. Ian Malcolm.

Na post režiséra ještě nikdo obsazený nebyl, ale scénář k pilotnímu dílu napsal, s pomocí Dannyho DeVitta, Tim Long, který má na kontě celou dílů Simpsonových nebo Late Show Davida Lettermana, takže s komedií má rozhodně dostatek zkušeností a nejedná se o žádného zelenáče.

Zdroje: Geek Tyrant, THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu