Mindhunter: Seznamte se s novým seriálem od Davida Finchera

Mindhunter: Seznamte se s novým seriálem od Davida Finchera | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér Zmizelé či Klubu rváčů po nějaké době opět pomáhá na svět televiznímu seriálu. Koukněte na trailer, seznamte se.

Pokud patříte mezi fanoušky režiséra Davida Finchera, muže stojícího za filmy jako Sedm, Klub rváčů, nebo americkou verzí Mužů, kteří nenávidí ženy, už tři roky nejspíš marně čekáte, kdy se konečně objeví nějaký jeho další projekt. Jestli se po něčem s Fincherovým jménem poohlížíte v kinech, je to marné, jelikož režisérův další počin se nechystá na velká plátna, ale na televizní obrazovky.

Jeho druhý televizní projekt, po tom, co odstartoval hitovku House of Cards, se jmenuje Mindhunter, a pojednává o dvou policajtech, kterým propůjčí své tváře herci Jonathan Groff (Americký sniper, Ledové království) a Holt McCallany, dlouholetý spolupracovník Davida Finchera, jenž se objevil jak v jeho Vetřelcovi 3, tak v Klubu rváčů. Tito dva ochránci zákona mají za úkol vyslýchat odsouzené sériové vrahy, aby pomocí nastřádaných informací mohli vyřešit nové případy. Pokud se vám koncept zná povědomý, je možné, že už znáte stejnojmennou knižní předlohu od Marka Olshakera a Johna E. Douglase (V češtině Lovci duší, 1997). Jako producentku uvidíme v titulcích dokonce i herečku Charlize Theron. Jako showrunner je pod projektem podepsaný Joe Penhall, který se může pochlubit především scénářem k filmové adaptaci McCarthyho Cesty.

Na seriálu pracuje Fincher už nějakou dobu, a pokud si po své několikaleté pauze zvolil jako příští projekt zrovna Mindhuntera, a ne nějakou hollywoodskou produkci, měl by být materiál opravdu pořádný. To ale můžete nejlépe posoudit sami dle níže připojeného prvního traileru. Pokud vás seriál zaujal, můžete se na něj těšit 13.10. tohoto roku na Netflixu. Vtipné je, že tato třináctka vychází zrovna na pátek, tak uvidíme, jestli dokáže Fincher prolomit všechny negativní pověry. Zdá se, že v něj má Netflix pořádnou důvěru, jelikož seriálu rovnou odsouhlasili i druhou sezonu.

Jak působí Mindhunter na vás a dáte mu na pátek 13. šanci?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu