Gotham: seriálová verze Batmana klepe na dveře

Gotham: seriálová verze Batmana klepe na dveře | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Do Gothamu dost možná míří nejmladší verze temného rytíře všech dob.

Podle seriálového Bruce Wayna, Davida Mazouze, se do Gothamu skutečně blíží nová verze maskovaného strážce města. Seriál byl od začátku zamýšlen jako prequel pro filmy s Batmanem jak je známe. Gotham jen nastavoval pravidla, představil dosud známé i ve filmech neviděné záporáky z komiksových sešitů a zajímal se především o “maldého“ detektiva Jamese Gordona. Jak jsme však viděli na konci třetí řady, Bruce Wayne vzal spravedlnost do svých rukou a jeho scéna, kdy kouká na město z římsy budovy a následně zachrání ženu v nesnázích, napovídá velkému posunu k hrdinovi, kterého tak dobře známe. Odklepnutá čtvrtá sezóna bude dle známých informací pokračovat v rozvíjení této identity Bruce Wayna, který se bude snažit po nocích vymýtit zlo z Gothamu.

Zní to jako by se měl ve čtvrté sezóně představit skutečný začínající Temný rytíř, který jako v komiksu Rok jedna bude rány víc dostávat než sám dávat. Samozřejmě v tomto komiksu není Bruci Waynovi 16 let, jako jeho seriálovému představiteli, avšak různých paralel s tímto kultovním sešitem bychom se dočkat mohli.

Vyjádření Davida Mazouze k jeho postavě ve čtvrté řadě zní zcela jasně: „Bruce opravdu přebírá kontrolu nad svou hrdinskou identitou se všemi jejími vlastnostmi a věcmi, které s ní úzce souvisejí. Ať už se na příklad jedná o vytvoření další identity – veřejně známé osobnosti. Všechny tyto aspekty se začnou ve čtvrté sezóně více prohlubovat. Batman přichází do Gothamu. Vážně.“

Předešlá vyjádření tvůrců seriálu však zněla, že seriál skončí v momentě, kdy si Bruce oblékne svůj ikonický kostým. Tudíž se zdá, že seriál ještě tak daleko není (už jen kvůli pevné divácké základně a stabilní sledovanosti), takže si na pravou verzi maskovaného hrdiny ještě pár dílů / sezón počkáme. S jistotou však můžeme říct, že v podzimní čtvrté sezóně dostane Bruce Wayne více prostoru a bude se jeho hrdinský zrod více rozvíjet a posunovat.

Premiéry očekávané čtvrté řady se dočkáme již 28.9. Žádné propagační materiály či fotky z natáčení zveřejněny zatím nebyly. Těšíte se na další sezónu nebo vás Gotham již přestal bavit? Dejte vědět v diskuzi.

Zdroje: Comicboook.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu