Gotham: Již zítra přijde dvouhodinové finále 3. série

Gotham: Již zítra přijde dvouhodinové finále 3. série | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ať už tohle dopadne jakkoliv, bude to nezapomenutelné.

Gothamu se to minulý týden zase pořádně semlelo. A možná ještě víc, než kdy dřív. V minulé epizodě se totiž našim hrdinům (a vlastně i většině padouchům) pokazilo snad všechno, co se jen pokazit mohlo, přičemž šokující zvraty střídaly šokující odhalení jako na běžícím páse. Z obou si nejvíce vzal asi tajemný Bruceův mistr, o kterém jsme si téměř od začátku mysleli, že by mohl být Ra's Al Ghul. Nejprve jsme se dozvěděli, že onen Bruceův mistr řídí Soví tribunál, ale zároveň někomu slouží. Na jeho pokyn byl Soví tribunál nečekaně vyvražděn a poté tajemný muž spolu s Brucem (který je stále pod kontrolou svého mistra) odešel uskutečnit ďábelský plán na zničení Gothamu, za pomoci vypuštění nebezpečného viru. Ke konci epizody byl ovšem tajemný mistr zastřelen Alfredem. Díky tomu jsme si tedy odvodili, že tajemný mistr nakonec nebyl Ra's Al Ghul, nicméně pro něj sloužil, jak vyplývalo z jeho posledních slov. Bruceův mistr ovšem mezitím ještě stihl zmáčknout detonátor a bomba na nádraží, obsahující virus, začala odpočítávat.

Mezitím se toho hodně  přihodilo i našemu druhému klaďasovi, Gordonovi. Nejprve virem nakažená Lee unesla Gordona a pohřbila ho zaživa s tím, že se může dostat ven jedině tehdy, pokud sám sobě aplikuje virus, který mu Lee dala do saka. Jelikož Gordon věděl, že musí zachránit město před hromadnou nákazou z explodující bomby, virus si vzal, dostal se ven a utíkal na nádraží zastavit bombu. Kvůli zásahu Lee se ale Gordonovi nepodařilo zneškodnit bombu včas, a tak se virus rozptýlil po celém nádraží, ze kterého se pak šířil ven. Co tohle všechno v součtu znamená? Bruce je stále „vygumován“ a Gordon je nakažen stejným virem, který se teď  dostal na nádraží a následně do ovzduší. Může tohle všechno nějakým způsobem dopadnout dobře?

A to jsme ještě nezahrnuli linku s Tučňákem a Hádankářem. Tučňák se dostával z jednoho problému do druhého a když už to vypadalo, že Hádankář skutečně vyhrál, zničehonic se objevila Fish Mooney, která si odvedla Tučňáka s sebou. Dopadne to tedy s Tučňákem špatně? Alespoň podle promo videa k finále to tak nevypadá. Nezapomínejme, že posledně měl Tučňák šanci Fish zabít, což ale neudělal a nechal ji jít. Možná se tak Fish bude chtít Tučňákovi odměnit a pomůže mu na oplátku s Hádankářem. A co dalšího můžeme čekat ve dvouhodinovém finále?

Bullock a jeho policejní oddíl se bude muset vypořádat s virem, který byl v posledních minutách minulého dílu vypuštěn na nádraží a následně ven. V tom by jim mohl pravděpodobně pomoct Gordon, nicméně, jak se zdá, virus začne postupně stoupat do hlavy i jemu, což bude mít pro všechny neblahé následky. Bruce se mezitím vydá na místo, o kterém mu před svou smrtí řekl jeho mistr - na místo, kde má najít samotného Ra's Al Ghula! Po dlouhém čekání tak jednoho z největších komiksových padouchů skutečně uvidíme, podle všeho by ho měl ztvárnit herec Alexander Siddig. A  samozřejmě také uvidíme již zmíněné rozuzlení souboje mezi Tučňákem a Hádankářem. Poslední dvouhodinová epizoda 3. série tak bude opravdu pořádně nabitá. Uvidíme ji již zítra v ranních hodinách našeho času.

Jak podle vás všechno nakonec dopadne? Obrátí se nakonec vše v dobré, nebo nás znovu čeká jeden velký cliffhanger, který pak otevřeně nahraje čtvrté sérii?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 05.06.2017 12:15
Jj analýza to se těším....konec řady se začal nést v dobrém duchu ....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu