The Punisher: Trailer na Comic-Conu překvapil fanoušky

The Punisher: Trailer na Comic-Conu překvapil fanoušky | Fandíme seriálům
Frank Castle bude brutálně vraždit.

Přestože se samostatný seriál o Punisherovi nijak samostatně neprezentoval na Comic Conu v San Diegu, i tak je pravděpodobně tou věcí, o níž se zdaleka nejvíce hovoří, alespoň v rámci televizního Marvelu. Nejdříve se při panelu The Defenders oficiálně ohlásilo, že se Jon Bernthal jako Punisher připojil k jeho obsazení. A když herec s aplausem vystoupil na pódium, diváci si jako překvapení mohli užít vůbec první trailer (nebo lépe řečeno sestřih delších scén), jehož popis si rozebereme v této novince. Trailer jako takový bohužel veřejně vypuštěn nebyl, prozatím tedy budeme muset využít vlastní představivost.

Celé video bylo rozděleno do tří hlavních částí. V té první fanoušci viděli Franka s jeho dcerou, jak spolu hrají na kytaru, jedná se o flashback. Ukázka ale hned střila do současnosti, kdy Frank na tu samou kytaru hraje o samotě. Frankovi vzpomínky jsou prý velice „artově“ a vizuálně pěkně udělané. Následoval střih na honičku mezi Punisherem a gangem Dogs of Hell, který jsme viděli už v Daredevilovi a v Agentech SHIELDu. Brokovnici má Frank vystrčenou přes zrcátko své dodávky a nabíjí bez pomoci druhé ruky. Poté diváci mohli vidět, jak Punisher pomocí odstřelovačky ustřelí někomu v jedné velké explozi krve hlavu. U popisu je doplněné, že prý střílí přes americké hranice do Mexika.

Nakonec vše uzavřela scéna, kde Punisher škrtí nějakého bussinesmana na záchodcích na newyorkském letišti. Ten ho prosí o svůj život a říká: ,,Prosím, zabil jsi už všechny! Motorkáře, kartel, Iry, všichni jsou pryč. Co se změní, pokud zabiješ i mě?“ Načež Frank odpoví suše: ,,Nic.“ V posledním záběru Frank opouští záchodky s černou kapucou na hlavě, v koženém kabátě a se svým klasickým logem na hrudi. Jak se zdá video preview obsahovalo všechno, co by tak mohl Punisherův fanoušek chtít. Násilí, krev, akci a zároveň velice dramatickou a tragickou postavu. Nebo se mýlím? Je snad něco, co vám podle popisu chybí? Dejte vědět v komentářích.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu