Ben Stiller se vrhá do režírování nové vězeňské minisérie

Ben Stiller se vrhá do režírování nové vězeňské minisérie | Fandíme seriálům
Pokud jste fanoušci minisérií, vězeňských dramat a Bena Stillera v režisérském křesle, máme pro vás dobrou zprávu.

Na podzim tohoto roku se Ben Stiller pouští do režírování vězeňské minisérie Escape at Dannemore pro televizní síť Showtime. Celá série bude mapovat skutečný příběh dvacetidenního stíhání dvou uprchlých vězňů. V hlavních rolích se můžeme těšit na Benicia del Tora, Paula Dana, Patriciu Arquette a nově i Erica Langea.

Podle magazínu Variety se scénáře chopili úspěšní tvůrci Brett Johnson a Michael Tolkin, kteří spolupracovali mimo jiné na seriálu Ray Donovan. Příběh má pojednávat o útěku z newyorského vězeňského komplexu Clinton Correctional Facility, který se uskutečnil v roce 2015. Útěk zorganizoval odsouzený vrah Richard Matt (del Toro) a David Sweat (Dano), který se na vraždě podílel. Z vězení se jim podařilo uniknout za pomoci Tilly Mitchellové (Arquette), která byla ve věznici zaměstnaná a s oběma odsouzenci měla intimní vztah. Manžela Mitchellové, Lylea Mitchella ztvární Lange. Richard Matt a David Sweat byli první vězni, kterým se podařilo ze 170 let staré věznice utéct.

Kdy Showtime sérii vypustí na obrazovky není ještě jasné. Prozatím víme, že Ben Stiller bude režírovat všech osm epizod a k vytvoření autentické atmosféry využije lokace, kde se skutečně dva uprchlí vězni nacházeli.

Ben Stiller jakožto režisér má na svědomí filmy jako Tropická bouře, Zoolander, Cable Guy či Walter Mitty a jeho tajný život. Povětšinou se jednalo o čistokrevné komedie s výjimkou snímku o Walteru Mittym, který nabízí kromě smíchu i vážnější momenty. Uvidíme, jak se slavný herec a režisér popasuje s vězeňským dramatem, ve kterém se patrně komediálních scén nedočkáme.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu