Disenchantment: Tvůrce Simpsonových chystá animák pro dospělé

Disenchantment: Tvůrce Simpsonových chystá animák pro dospělé | Fandíme seriálům
Po Rickovi a Mortym další originálně vyhrocený animák?

Matt Groening. Kdo by ho neznal. Díky tomuto nadanému scenáristovi dnes dokola v televizi opakují takové pecky jako Simpsonovi nebo Futurama. A minimálně z toho prvního je už dnes legenda. Talentovaný chlapík se ale už dlouhou dobu kolem ničeho jiného nemotal a teď konečně přišla šance na zrod dalšího originálního animáku. A o tom, že bude opravdu originální se můžete přesvědčit sami…

Matt připraví pro Netflix animovaný seriál Disenchantment, který bude jakousi kreslenou verzí Hry o trůny. Vydáme se do středověkého království Dreamland, kterému bude vládnou mladá opilecká princezna Bean. Ta se bude vydávat na spousty dobrodružství společně se svým elfím přítelem zvaným Elfo a „osobním démonem“ Luci. Na cestách se tak budou potkávat s nám dobře známými fantasy postavičkami, jako trolly, trpaslíky, skřítky, elfy, obry nebo harpiemi. Nevím jak vy, ale já to chci okamžitě vidět!

Hlasy hlavním postavám dodají Abbi Jacobson (Sousedi 2), Nat Faxon (The Cleveland Show) a  Eric André (Holky na tahu). Podle samotného Matta by mělo jít o komediální seriál se zaměřením na starší publikum, který bude hlavně o životě, smrti, lásce, sexu a bude nám ukazovat jak se smát ve zvráceném světě plném utrpení a hlupáků. No...a protože premiéra je stanovena už na příští rok, nestačí, než doufat, že to Matt společně s tvůrci vezmou za ten správný konec a ukáží nám stejně šílenou a zábavnou podívanou, jako třeba v Rickovi a Mortym.

Zdroj: Coming Soon

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu